Νέα Νεα της Αγορας

Πόλης Χρυσοχούς: Χιλιάδες οι επισκέπτες το τριημέρο του κατακλυσμού (Δηλώσεις)

Σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκεται ο Δήμος Πόλης Χρυσοχούς για να υποδεχτεί τους επισκέπτες στο διαμέρισμα της Πόλης Χρυσοχούς το τριήμερο του κατακλυσμού, σύμφωνα με τον Δήμαρχο Γιώτη Παπαχριστοφή.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο κ. Παπαχριστοφή ανέφερε πως ο Δήμος Πόλης Χρυσοχούς όπως κάθε χρόνο έχει επιστρατεύσει τα συνεργεία του για τον ευπρεπισμό και την καθαριότητα της περιοχής. Μέσα σ’ αυτά τα πλαίσια, συνέχισε, έχουν προχωρήσει στον καθαρισμό τόσο του παραλιακού μετώπου της Πόλης Χρυσοχούς, όσο και του οδικού δικτύου με στόχο την υποδοχή των χιλιάδων ντόπιων αλλά και ξένων επισκεπτών.

Επιθυμία της Τοπικής Αρχής, είπε ο κ. Παπαχριστοφή, είναι όπως οι επισκέπτες της Π. Χρυσοχούς να την ξαναεπισκεφτούν για αυτό στόχος τους είναι να αφήσει η περιοχή άριστες εντυπώσεις και να παραμείνει αγαπημένος προορισμός.Ερωτηθείς σχετικά ο Δήμαρχος Πόλης Χρυσοχούς ανέφερε πως όλα τα κέντρα αναψυχής βρίσκονται σε λειτουργία, αλλά και οι τουριστικές μονάδες της περιοχής, εκτιμώντας παράλληλα ότι το τριήμερο θα είναι υπερπλήρη.

Πρόσθεσε ωστόσο, πως τόσο ο Δήμος Πόλης Χρυσοχούς αλλά και όλοι οι παράγοντες της περιοχής που δραστηριοποιούνται με την τουριστική βιομηχανία, ευελπιστούν η επισκεψιμότητα να μην περιοριστεί μόνο το τριήμερο αλλά και μετέπειτα με το άνοιγμα των διαφόρων αγορών κυρίως αυτή της Βρετανίας.

Ο κ. Παπαχριστοφή ευχήθηκε όπως από τούδε και εξής να εισέλθουμε σε μια κανονικότητα για να μπορέσουν να επιβιώσουν οι επιχειρήσεις.Επεσήμανε τέλος πως στις επιχειρήσεις της Πόλης Χρυσοχούς τηρούνται τα πρωτόκολλα υγιεινής ενώ εξέφρασε και την ικανοποίηση του για τον εμβολιασμό τουλάχιστον του 66,5% με την 1η δόση στην επαρχία Πάφου.

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

‘Εκθεση: Οι μαζικές αποτυχίες επιχειρήσεων στον τουριστικό κλάδο στο μικροσκόπιο

Taste and Hospitality

Ένωση Ξενοδόχων Σαντορίνης: Αγωνία και ερωτήματα για το πώς θα ανοίξει η αμερικανική αγορά

Taste and Hospitality

Drones, ελικόπτερα, αστυνομία και εθνική φρουρά στήνουν μπλόκα σε παράλια και ορεινά

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!