Νέα Νεα της Αγορας

Αμμοχωστιανοί προχώρησαν ήδη σε πώληση της περιουσίας τους

Τα συναισθήματα των Αμμοχωστιανών είναι ιδιαίτερα έντονα βλέποντας τις κατοχικές αρχές να προχωρούν στην υλοποίηση των παράνομων σχεδιασμών τους στην περίκλειστη πόλη. Το άνοιγμα δύο ιστορικών για τους Βαρωσιώτες παραλιών εντείνει ακόμη περισσότερο τις ενέργειες από μέρους των τοπικών Αρχών της κατεχόμενης πόλης, οι οποίες εδώ και δύο χρόνια, όπως αναφέρει ο δήμαρχος της πόλης Σίμος Ιωάννου, δεν κάνουν τίποτε άλλο από το να στέλλουν επιστολές και να έχουν επαφές με πρέσβεις χωρών ενημερώνοντάς τους.

Στο πλαίσιο αυτό, ο δήμαρχος της πόλης αναφέρεται στον νέο κύκλο επαφών που έχουν ξεκινήσει με τους πρέσβεις των πέντε μονίμων μελών του ΟΗΕ αλλά και τις προσπάθειες που γίνονται για μετάβαση στις Βρυξέλλες προκειμένου να ενημερώσουν για το θέμα της πόλης τους. Στις 6 Ιουλίου είναι επίσης προγραμματισμένη συνάντηση των δημοτικών Αρχών Αμμοχώστου με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας από τον οποίο περιμένουν ενημέρωση για εξελίξεις. Θα υπάρχει επίσης συντονισμός για τα επόμενα βήματα.

Την ίδια ώρα όμως ο δήμαρχος Αμμοχώστου αναφέρεται και στις περιπτώσεις Αμμοχωστιανών οι οποίοι προχώρησαν σε πώληση της περιουσίας τους, γεγονός το οποίο δεν μπορεί να μείνει ασχολίαστο. Οι περιπτώσεις αυτές δεν αφορούν μόνο στην περίκλειστη πόλη, όπως αναφέρει, αλλά και άλλες περιοχές. Ο Σίμος Ιωάννου αναφέρεται και στις προσπάθειες που γίνονται για εντοπισμό όλων των ιδιοκτητών της περιοχής και καταγραφή των στοιχείων τους. 

Απόσπασμα από συντέντευξη στο Φρίξο Δαλίτη/Φιλεύθερος

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Με Viber θα ενημερώνει τους καταναλωτές το Συμβούλιο Υδατοπρομήθειας Λευκωσίας

Taste and Hospitality

Τέλος εποχής για την Olympus: Αποχωρεί από την αγορά των φωτογραφικών μηχανών

Taste and Hospitality

Αγγελική Φράγκου: Δημιουργεί τη μεγαλύτερη ναυτιλιακή της Wall Street

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!