Νέα Νεα της Αγορας

To 50% των ξενοδοχοϋπαλλήλων αρνείται να εμβολιαστεί

Έντονο προβληματισμό προκαλεί στον Παγκύπριο Σύνδεσμο Ξενοδόχων, το γεγονός ότι πέραν του 50% του προσωπικού των τουριστικών καταλυμάτων στην Κύπρο, αρνείται να εμβολιαστεί.

Αυτό ανάφερε μιλώντας στην ραδιοφωνική εκπομπή Ατζέντα στον Active και στον Σωκράτη Ιωακείμ ο γενικός διευθυντής του ΠΑΣΥΞΕ Φιλόκυπρος Ρουσουνίδης.

Ο κ. Ρουσουνίδης ανέφερε πως από τη στιγμή που εμβολιασμός δεν είναι υποχρεωτικός, θα επικεντρωθούν στο να πείσουν το προσωπικό να εμβολιαστεί μέσω ενημερωτικών διαλέξεων, αλλά και μέσω κινητών μονάδων, θέματα για τα οποία ζήτησαν και την βοήθεια της πολιτείας.

Ο κ. Ρουσουνίδης χαρακτήρισε αναμενόμενη την απόφαση του Ηνωμένου Βασιλείου να διατηρήσει την Κύπρο στην πορτοκαλί κατηγορίας, εκφράζοντας ωστόσο την αισιοδοξία πως εντός Ιουλίου αυτή η απόφαση θα αλλάξει.

Είπε ακόμη πως υπάρχουν θετικές ενδείξεις πως οι επιχορηγημένες διακοπές για εσωτερικό τουρισμό θα συνεχιστούν και τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο, ενώ τέλος χαρακτήρισε αδήριτη ανάγκη τη συνέχιση της στήριξης από το κράτος.

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Μετέωροι οι ιδιοκτήτες σκαφών στη μαρίνα Λάρνακας

Taste and Hospitality

Πού θα ανοίξει το 24ο εστιατόριο McDonald’s στην Κύπρο

Taste and Hospitality

Μπροστά σε νέες προκλήσεις ο κλάδος της κρουαζιέρας

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!