Νέα Νεα της Αγορας

Ματαίωση πτήσεων από TUI προς Κύπρο

Με την Κύπρο να παραμένει στην πορτοκαλί ταξιδιωτική λίστα της Βρετανίας και την απόφαση της βρετανικής κυβέρνησης για κατάργηση της δεκαήμερης κατ’ οίκον απομόνωσης για τους Βρετανούς που επιστρέφουν από τις… πορτοκαλί χώρες να παραπέμπεται σε βάθος χρόνου, άλλη μια αρνητική εξέλιξη έρχεται να προστεθεί στο παζλ του δυσοίωνου σκηνικού για την τουριστική βιομηχανία της χώρας μας.

Συγκεκριμένα, η TUI Ηνωμένου Βασιλείου-μια από τις μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρείες που συνδέουν την Κύπρο με τη Βρετανία, ανακοίνωσε πως ακυρώνει μέχρι τις 21 Ιουλίου τις πτήσεις της σε διάφορούς προορισμούς, μεταξύ των οποίων το νησί μας, αλλά και προορισμοί στην Ελλάδα, όπως Χαλκιδική, Κεφαλονιά, Πρέβεζα, Σάμος, Σαντορίνη, Σκιάθος, Θάσος και Κρήτη (Χανιά). Όπως αναφέρει η εταιρεία, θα επικοινωνήσει με όλους τους πελάτες της το συντομότερο δυνατό, εάν υπάρξει οποιαδήποτε αλλαγή στην κράτησή τους.

Άλλοι προορισμοί στους οποίους η TUI ακυρώνει τις πτήσεις της είναι οι: Αρούμπα, Βουλγαρία, Πράσινο Ακρωτήριο, Κόστα Ρίκα, Κροατία, Δομινικανή Δημοκρατία, Αίγυπτος, Ιταλία, Τζαμάικα, Ισπανία-Ηπειρωτική χώρα, Λα Πάλμα, Μεξικό, Μαρόκο, Τυνησία και Τουρκία. Επίσης, ματαιώνονται οι πτήσεις της TUI προς λίμνες και βουνά (Lakes & Mountains).

«Θέλουμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας ευελιξία και επιλογές αυτό το καλοκαίρι, οπότε όπου τα σύνορα είναι ανοιχτά και οι συμβουλές του FCDO επιτρέπουν τα ταξίδια, θα λειτουργήσουμε σε αυτούς τους προορισμούς όπως έχει προγραμματιστεί ( μεταξύ των οποίων και τα ελληνικά νησιά, Ρόδος, Κως, Ζάκυνθος, Κέρκυρα και Κρήτη)», επισημαίνει σε μήνυμα της η TUI Ηνωμένου Βασιλείου. Προσθέτει περαιτέρω πως η εταιρεία εξετάζει συνεχώς  το πρόγραμμα διακοπών και τις ακυρώσεις σύμφωνα με τις κυβερνητικές ενημερώσεις κάθε τρεις εβδομάδες, με την επόμενη ενημέρωση να αναμένεται στις 15 Ιουλίου.

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Emirates: Πτήσεις από Λάρνακα προς Σεϋχέλλες από την 1/8

Taste and Hospitality

Νεκρός ο Λαρς Βιλκς – Ο σκιτσογράφος του διάσημου σκίτσου με τον Μωάμεθ σε σώμα σκύλου

Taste and Hospitality

Έκλεισε με δικαστικό διάταγμα εστιατόριο στη Λεμεσό

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!