Νέα Νεα της Αγορας

Ανθρώπινα οστά στον Ακάμα – «Ξεσκονίζουν» παλιές υποθέσεις

Οστά, που εκ πρώτης όψεως είναι ανθρώπινα, εντόπισαν σε σημείο της χερσονήσου του Ακάμα χθες επισκέπτες της περιοχής. Σύμφωνα με αστυνομική πηγή, οι επισκέπτες πρόσεξαν τα οστά σε σημείο κοντά στη θάλασσα όπου είχαν μεταβεί και αφού τα συνέλεξαν ενημέρωσαν σχετικά την Αστυνομία.

Κλιμάκιο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου μετέβη στο μέρος και παρέλαβε τα οστά από τους πολίτες, ενώ στο σημείο έγιναν και περαιτέρω έρευνας για εντοπισμό άλλων τεκμηρίων και στοιχείων.

Τα ανευρεθέντα μεταφέρθηκαν στην Διεύθυνση Πάφου, σύμφωνα με την ίδια πηγή και σήμερα έτυχαν της πρώτης επιστημονικής εξέτασης από ειδικούς προκειμένου να διασαφηνισθεί πρωτίστως αν όντως πρόκειται για ανθρώπινα υπολείμματα. Ανθρωπολόγος που κλήθηκε στην Διεύθυνση Πάφου έχει αποφανθεί ότι αφορούν όντως ανθρώπινα οστά, τα οποία ωστόσο χρονικά παραπέμπουν σε μεγάλο χρονικό διάστημα έκθεσης τους στην περιοχή.

Κατόπιν τούτου, οι αστυνομικές αρχές αρχίζουν το «ξεσκόνισμα» φακέλων παλιών υποθέσεων εγκλημάτων και ελλειπόντων ατόμων, προκειμένου να καταστεί δυνατή η ταυτοποίηση του ατόμου στο οποίο ανήκουν τα οστά και οι συνθήκες ύπαρξης τους στην συγκεκριμένη περιοχή.

Nτόρα Χριστοδούλου  

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Lockdown: Version 2…Παρασκευή οι ανακοινώσεις

Taste and Hospitality

First Growth : H πρώτη σχολή στην Κύπρο που παρέχει αποκλειστικά οινική εκπαίδευση.

Taste and Hospitality

ΣΥΛ: Διακοπή νερού την Κυριακή στη βιομηχανική Λεμεσού

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!