Νέα Νεα της Αγορας

Τίποτα λιγότερο δεν περιμέναμε από την οικογένεια Τσόκκου

Ο όμιλος Tsokkos Hotels & Resorts εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια και την βαθύτατη θλίψη στις οικογένειες των θυμάτων της καταστροφικότερης πυρκαγιάς των τελευταίων 50 χρόνων στην Κύπρο μας και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους πυροσβέστες και όλους τους εθελοντές που επέδειξαν θάρρος και ευσυνειδησία.

Αναλογιζόμενοι τις θλιβερές συνέπειες στα πλαίσια της κοινωνικής του δράσης και ευαισθησίας και σε ώρες ενότητας και πάνω από όλα αλληλεγγύης, ο όμιλος αποφάσισε την στήριξη των πληγέντων της εφιαλτικής καταστροφής στην ορεινή Λεμεσό και Λάρνακα προσφέροντας στέγη, διατροφή,νερά μέχρι να βελτιωθεί η κατάσταση.

Επιπρόσθετα,σε συνεννόηση με τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Ξενοδόχων(ΠΑΣΥΞΕ), ο όμιλος θα προσφέρει στους πληγέντες ποσοστό των εσόδων του από τις απευθείας κρατήσεις των επόμενων 2 μηνών. Η στήριξη όλων μας είναι απαραίτητη για την ανακούφιση της τοπικής κοινωνίας των ορεινών περιοχών.

Τα τελευταία 15 χρόνια με την οικογένεια μας δένουν δεσμοί φιλίας στο πλαίσιο της δημοιογραφικής δεοντολογίας. Οι ευαισθησίες και η βοήθεια που παρέχουν σε πολύ κόσμο κρύβεται πίσω από την ανωνυμία που θέλουν να κρατήσουν. Η Πρωτοβουλία αυτή δεν έχει να κάνει με διαφημιστικούς σκοπούς (δεν έχει τέτοια ανάγκλη ο Όμιλος) και μπράβο που από σήμερα οικογένειες με μικρά παιδιά θα έχουν στέγη και τροφή….

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Δημήτρης Κουτσομύτης: Απεβίωσε ο εμπνευστής του «River Party»

Taste and Hospitality

Έφτιαξαν «Πυξίδα Φαγητού»: Ταξινομεί τις τροφές από την χειρότερη στην καλύτερη

Taste and Hospitality

Ζωντανή η προσπάθεια για ακτοπλοϊκή σύνδεση με Πειραιά

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!