Νέα Νεα της Αγορας

Σ.Περδίος: «Το Logo ήρθε για να μείνει» – Αυτό απαντά στους γραφίστες μετά απο αντιδράσεις

Ήρθε για να μείνει το νέο λογότυπο του κυπριακού τουρισμού LoveCyprus, διαμήνυσε στην ενημερωτική εκπομπή «Alpha Ενημέρωση» ο Υφυπουργός Τουρισμού Σάββας Περδίος, απαντώντας στις αντιδράσεις της Ένωσης Γραφιστών και Εικονογράφων Κύπρου (ΕΓΕΚ) που με χθεσινή ανακοίνωση της ζητά στην ουσία την απόσυρση του «Love Cyprus» και την προκήρυξη νέου διαγωνισμού.

Δήλωσε παράλληλα την ετοιμότητα του Υφυπουργείου να ανοίξει τα χαρτιά του στον Γενικό Ελεγκτή για τον οποιονδήποτε έλεγχο θέλει να διενεργήσει. «Όλα έγιναν στη βάση των νενομισμένων διαδικασιών. Το κόστος ήταν περίπου 15.000 ευρώ και το Υφυπουργείο είπε απευθύνθηκε σε πέντε εταιρείες οι οποίες υπέβαλαν τις ιδέες τους. Από τη στιγμή που το κόστος θα ήταν μικρότερο των 15.000 ευρώ δεν ήταν υποχρεωμένοι να πάνε με ανοιχτό διαγωνισμό».

Ερωτηθείς αν προβληματίζονται για τις αντιδράσεις που υπήρξαν και αν προτίθενται να αποσύρουν το εν λόγω λογότυπο, ανέφερε ότι ούτε η διαδικασία αλλά ούτε και το λογότυπο πρόκειται να ακυρωθούν. Πέραν των αρνητικών σχολίων που έγιναν, πρόσθεσε, υπήρξαν πολύ καλά σχόλια τόσο από φορείς του τουρισμού στην Κύπρο όσο και από το εξωτερικό.

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

4 στους 10 Ευρωπαίους αναστέλλουν τα επιχειρηματικά ταξίδια

Taste and Hospitality

Υποχρεωτική η μάσκα όπου συνυπάρχουν πέραν των δύο ατόμων – Οι αποφάσεις για την εστίαση

Καρούσος: «Aδειάζει» Πυρίλλη για τους Ουκρανούς πρόσφυγες στο Παραλίμνι

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!