Νέα Νεα της Αγορας

Καταγγελίες “βροχή” για τα SafePass: Περίπτερο, μπαράκια…εξώδικο 8,000ευρώ σε καταστηματάρχη!

Σε συνολικά 86 καταγγελίες πολιτών και 9 υποστατικών προχώρησε η Αστυνομία το τελευταίο 24ωρο που μας πέρασε, πραγματοποιώντας συνολικά 6,447 ελέγχους Παγκύπρια.

Συγκεκριμένα, στη Λευκωσία πραγματοποιήθηκαν συνολικά 2,206 έλεγχοι και προέκυψαν 21 καταγγελίες πολιτών, στην Λεμεσό 585 έλεγχοι και 32 καταγγελίες πολιτών ενώ στην Πάφο πραγματοποιήθηκαν 837 έλεγχοι και προέκυψαν 7 καταγγελίες πολιτών.

Όσον αφορά τη Λάρνακα, πραγματοποιήθηκαν 1,060 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν 10 πολίτες, στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου από 1,063 ελέγχους καταγγέλθηκαν 12 πολίτες και στην Μόρφου καταγγέλθηκε ένας πολίτης από συνολικά 378 ελέγχους.

Όσον αφορά τις καταγγελίες σε ιδιοκτήτες υποστατικών, από τις εννέα περιπτώσεις που καταγράφηκαν Παγκύπρια, οι έξι αφορούν την επαρχία της Λεμεσού και πρόκειται για επιχειρήσεις στις οποίες εντοπίστηκαν πολίτες χωρίς SafePass.

Συγκεκριμένα, όσον αφορά τις καταγγελίες σε Λεμεσό, πρόκειται για δύο καταστήματα, που δέχθηκαν πελάτες χωρίς SafePass, με αποτέλεσμα και στα οποία εκδόθηκε το εξώδικο πρόστιμο ύψους 8 χιλιάδων ευρώ στο καθένα.

Εξώδικο πρόστιμο 500 ευρώ και σε περίπτερο της Λεμεσού.

Σε άλλες δύο περιπτώσεις, αφορούν πρακτορεία στοιχημάτων στα οποία επίσης εντοπίστηκαν πελάτες χωρίς SafePass και στα οποία εκδόθηκαν τα εξώδικα πρόστιμα των 500 και 750 ευρώ. Άλλα 500 ευρώ πρόστιμο σε ιδιοκτήτη μπαρ λόγω του ότι, όπως παρατηρήθηκε από τους αστυνομικούς δεν τηρούσαν τα μέτρα.

Οι υπόλοιπες τρεις καταγγελίες αφορούν, δύο μπαράκια στην επαρχία Πάφου, εκ των οποίων στο ένα εντοπίστηκαν σερβιτόροι χωρίς SafePass και στο δεύτερο ιστάμενοι πελάτες που δεν τηρούσαν αποστάσεις, με αποτέλεσμα να καταγγελθούν από 500 ευρώ.

Τελευταία περίπτωση αφορά νυχτερινό κέντρο στη Λάρνακα στο οποίο εκδόθηκε πρόστιμο αξίας 1,500 ευρώ καθώς εντοπίστηκαν υπάλληλοι χωρίς να φέρουν μάσκες, πελάτες να χορεύουν στην πίστα, ενώ δεν τηρούνταν οι αποστάσεις.

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Ακούραστοι φρουροί για τη διασφάλιση της υγείας μας – 4.500 έλεγχοι σε 12 ώρες

Αργυρώ Ροτσίδου: «Το 2021 φεύγει και παίρνει μαζί του κι ένα μεγάλο μέρος της υγείας μου…»

Taste and Hospitality

Δείτε με ποιο τρόπο άλλαξε η μετοχική σύσταση της TUS Airways

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!