Νέα Νεα της Αγορας

14 «κτηνά» σε βίλα στον Πρωταρά – Πυροτεχνήματα, 4ημερο πάρτι με αλκοόλ…και οι ενοχλημένοι Ελβετοί

Σύμφωνα με την ανάρτηση, 14 νεαροί ενοικίασαν σπίτι στον Πρωταρά, και για 4 ημέρες έκαναν ασταμάτητα πάρτι, με αλκόολ, φωνές, μουσικές, πυροτεχνήματα κ.α. Όταν μια οικογένεια Ελβετών που διαμένει στο διπλανό σπίτι τους έκανε παρατήρηση, σύμφωνα με την ανάρτηση οι νεαροί ξεκίνησαν να τους βρίζουν και να κάνουν χειρονομίες.

Ο καταγγέλλων του περιστατικού με ανάρτηση, που όπως αναφέρει εκείνη την ώρα ήταν για περπάτημα με τον σκύλο του, τους έκανε παρατήρηση και τους είπε ντροπη και να ηρεμήσουν.

Οι νεαροί όπως αναφέρει του επιτέθηκαν και τον κτύπησαν.

Ο πολίτης αναφέρει πως επικοινώνησε με την αστυνομία που έφτασε άμεσα στο σημείο, ενώ οικεία πρόσωπα των νεαρών προσπάθησαν να τον πείσουν να μην προχωρήσει σε καταγγελία, με τον ίδιο να αναφέρει ότι το ίδιο τον παρότρυναν και οι Αστυνομικοί.

Αυτούσια η Ανάρτηση του:

Η Απάντηση της Αστυνομίας

Σε επικοινωνία του Famagusta.News με την Αστυνομία, μας λέχθηκε την Τρίτη, στις 19:30, λήφθηκε πληροφορία από πολίτη πως νεαροί σε ενοικιαζόμενη βίλα προκαλούσαν οχληρία.

Μέλη της Αστυνομίας έσπευσαν στο σημείο και ζήτησαν από τους Ελβετούς τουρίστες αλλά και τον πολίτη να καταθέσουν γραπτώς τους ισχυρισμούς τους, προκειμένου να διερευνηθεί η υπόθεση. Σύμφωνα με την Αστυνομία, αρνήθηκαν να προβούν σε γραπτή καταγγελία τόσο ο παραπονούμενος πολίτης όσο και οι Ελβετοί τουρίστες, ενώ οι αστυνομικοί έκαναν συστάσεις στους νεαρούς, που απολογήθηκαν για την οχληρία.

Η αστυνομία απορρίπτει ως ανυπόστατους τους ισχυρισμούς περί σύστασης από μέλη της στον πολίτη να μην προβεί σε καταγγελία, ενώ μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία καταγγελία ενώπιον των Αρχών για ξυλοδαρμό και τραυματισμό πολίτη.

ΦΩΤΟ: Αρχείου

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!



Related posts

Nava: Ισχυρίζονται ότι σέρβιραν δωρέαν 1000 πελάτες

Taste and Hospitality

Ακριβότερες έως 30% οι διακοπές στην Ελλάδα

Taste and Hospitality

17 κέντρα αναψυχής στην Πάφο λειτουργούσαν χωρίς άδεια…

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!