Νέα Νεα της Αγορας

H γέριμη η μάσκα, Ο Νίκος με τα δώρα…τα botox, o μπάφος, το εμβόλιο και οι εξυπνάδες

Τίποτα και ποτέ δεν μας χαρίστηκε σε αυτή τη χώρα. Μάρτυρας μας η ιστορία. Αναδυθήκαμε από το βυθό και έκτοτε και ποιοι δεν πέρασαν από δω: Κυβερνήθηκε από την Ασσυρία και περάσαμε στους Πέρσες. Ήρθε ο Αλέξανδρος ο Μέγας εποχή εκείνη εξελληνιστήκαμε πλήρως. Αργότερα μας πήραν οι Ρωμαίοι. Όταν έληξε ο Ρωσοτουρκικός Πόλεμος στο Συνέδριο του Βερολίνου η Κύπρος μεταβιβάστηκε στην Βρετανική Αυτοκρατορία που ανέλαβε την διοίκηση της (1878). Οι Βρετανοί στην πραγματικότητα συγκυβερνούσαν με τους Οθωμανούς και το Χεδιβάτο της Αιγύπτου μέχρι τις 5 Νοεμβρίου 1914.

Όπως και να έχει μην τα μπλέξουμε με ιστορικές αναφορές αφού λίγο πολύ όλοι τα ξέρουμε από τα γεννοφάσκια μας όλοι μας πουλάνε. Τίποτα δεν μας δόθηκε – τίποτε δεν ήταν για μας.

Και χρειάστηκε να περάσουν εκατοντάδες χρόνια για να έρθει η Πανδημία και μας χαρίσουν ένα εμβόλιο, διαμονές, τιμητικές άδειες και τα γνωστά. Εκεί προστέθηκαν οι αρνητές.

«Κάτι συμβαίνει», «Δεν είναι δυνατόν», «Σε ένα χρόνο θα πεθαίνουμε όλοι», «Δικτατορία» και λοιπά και λοιπά….Και κουράστηκα. Να ακούω το ίδιο θέμα σε παρέες, σε σπίτια, σε τηλεφωνικές επικοινωνίες, σε κομμωτήρια, σε περίπτερα, στην παραλία…ΕΛΕΟΣ κάτι άλλο δεν έχουμε να συζητήσουμε; Να απολαύσουμε τη ζωή μας; Το 24ωρο μας;

Το 1900 αν υπήρχαν τα social media και όχι οι καφενέδες και οι εφημερίδες το ίδιο πράγμα θα συνέβαινε με την πανδημία της ανεμοβλογιάς, το ίδιο και το 1915 με την Ισπανική γρίπη.

Σήμερα δεν «υπάρχει» σπίτι που να μην έχει τον επιδημιολόγο του, τον γιατρό του, τον «κράχτη» που να μεταφέρει βιντεάκια με τις εξυπνάδες των δισεκατομμυριούχων που αποφάσισαν να σκοτώσουν όλο τον πλανήτη με τον ιό για να έχει χώρο για τους εξωγήινους.   

  • ΜΗΝ ΠΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΓΙΑΤΙ «ΣΚΟΤΩΝΕΙ» ΚΑΝΕ ΜΠΟΤΟΞ
BOTOX® αστείες εγχύσεις στοκ εικόνα. εικόνα από surgery - 10780301

ΜΠΟΤΟΞ: Οι εγχύσεις βοτουλινικής τοξίνης (μπότοξ) αποτελούν την μοναδική θεραπευτική μέθοδο για το «σβήσιμο» των γραμμών έκφρασης που προκαλούνται εξαιτίας των μυϊκών συσπάσεων κατά την συνοφρύωση, το γέλιο ή άλλες εκφράσεις του προσώπου. Η βοτουλινική τοξίνη είναι πρωτεΐνη που έχει σχεδιαστεί ειδικά για τη μείωση ή την αναστολή της μυϊκής κίνησης και κατ’ επέκταση για τη μείωση ή την εξαφάνιση των ρυτίδων έκφρασης. Οι κυρίες  «Πάολες» που ονειρεύονται χείλη σαν την γνωστή τραγουδίστρια, γλουτούς σαν την Τζένιφερ Λόπεζ, στήθος Πάμελας βάζουν στο σώμα τους την  αλλαντική τοξίνη που είναι μια νευροτοξική πρωτεΐνη που παράγεται από το βακτηρίο Clostridium botulinum και συναφή είδη. ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΚΙΟΛΑΣ…Για παραμορφώσεις ας «μιλήσει» το Instagram.

  • ΜΗΝ ΠΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΓΙΑΤΙ «ΣΚΟΤΩΝΕΙ» ΚΑΝΕ ΤΣΙΓΑΡΙΛΙΚΙ

Ο Μπάφος ή το αθώο κατά πολλούς “Τσιγαριλίκι”.., είναι αυτό και φτιάχνονται από την γνωστή σε όλους μας κάνναβη. Η κάνναβη, εμπεριέχει την δραστική ουσία Τετραύδροκανναβινόλη (ΤΗC), – η οποία ουσία (υπό την επίδραση της) αλλοιώνει τις αισθήσεις. Καθίστε αναπαυτικά σε κύκλο και μοιραστείτε τα σάλια σας μέσω του του Μπάφο  που επιφέρει περιοδικές ή και μόνιμες αλλαγές στη προσωπικότητα του χρήστη. Ευθύνεται για την απαρχή κρίσεων πανικού, για μεμονωμένα ή και μόνιμα ψυχωτικά επεισόδια και πολλά άλλα ψυχολογικά προβλήματα.

  • ΜΗΝ ΠΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΓΙΑΤΙ «ΣΚΟΤΩΝΕΙ» ΤΥΛΙΞΟΥ ΜΕ ΚΑΛΩΔΙΑ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ ΚΑΙ ΠΟΝΤΟΥΣ ΝΑ ΣΕ «ΘΑΥΜΑΣΕΙ» Η ΓΕΙΤΟΝΙΑ
Ηλεκτρικά αυτόματη αέρα πίεσης μασάζ θεραπειών μηχάνημα για όργανο  αδυνάτισμα κατασκευαστές και προμηθευτές Κίνα - κόστος, να αγοράσει -  Weiyou ευφυής

Τα μηχανήματα παθητική γυμναστικής έχουν κάποια θετικά αποτελέσματα, ενώ θεωρούνται χρήσιμα για τους παχύσαρκους, οι οποίοι δεν είναι εξοικειωμένοι με τη γυμναστική. Παρόλα αυτά, πρέπει να γίνεται εκτίμηση των ατόμων που θα ξεκινήσουν κάποιο πρόγραμμα μέσω τέτοιων μηχανημάτων -ειδικά όσον αφορά στην ηλεκτροθεραπεία- γιατί αρχικά μπορεί να είναι ακίνδυνα, όμως οι συνεχείς θεραπείες μπορούν να βλάψουν το άτομο αφού μπορεί να οδηγήσει σε ορμονικό πρόβλημα στις γυναίκες. Μπείτε σε ινστιτούτα αισθητικής (ψάξτε πριν αν έχουν άδεια) και βρείτε την «ηλεκτρολόγο» που θα σας προκαλέσει έγκαυμα στο λίπος αφού σας τυλίξει με καλώδια και αρχίστε την «ηλεκτροδότηση» για ένα γρήγορο αδυνάτισμα.

Ps. Ναι στην ιατρική ινδική κάνναβη για παιδιά με επιληψία για καρκινοπαθείς. Ναι στο αδυνάτισμα με ρεύμα για παχύσαρκους, ναι στα botox για άτομα που έχουν σοβαρό προβλήματα υγείας και επιβαρύνεται η ψυχολογία τους…Ένα περίπου όπως το εμβόλιο όχι αν ο γιατρός το επιβάλει!

Kύριε Καραγιάννη μεν σικκιρτάς…για τη γέριμη τη μάσκα…Νίκο σταμάτα να βουράς τον κόσμο να εμβολιαστεί. Αφήστε μας στην «ησυχία» μας αφού ότι κάνετε εν ΑΚΥΡΟ…έτσι και αλλιώς καήκαμε

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Επέκταση κατά δύο έτη στις άδειες παράκτιας αλιείας θέλει η Επιτρ. Γεωργίας

Taste and Hospitality

Επαναλειτουργούν από σήμερα οι κατασκηνωτικοί χώροι του Τμήματος Δασών

Taste and Hospitality

Το «εισιτήριο»: Από σήμερα μόνο με εφαρμογή για είσοδο σε υπεραγορές και καφέ

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!