Επιχειρηματικά Νεα της Αγορας

Metropolis Mall Λάρνακα: Ανοίγει θέσεις για 600 άτομα

Το Metropolis Mall είναι πλέον γεγονός, καθώς το εμπορικό κέντρο της Λάρνακας αρχίζει σύντομα τη λειτουργία του και προσφέρει πέραν των 600 νέων θέσεων εργασίας.

Οι εταιρείες, τα καταστήματα και όλοι οι συνεργάτες ετοιμάζονται να ξεκινήσουν τις εργασίες τους, προσφέροντας τις υπηρεσίες τους σε όλους τους τομείς του λιανικού εμπορίου. Συνεπώς, ψάχνουν να εργοδοτήσουν προσωπικό σε διάφορες θέσεις και βαθμίδες.

Στο πλαίσιο στήριξης αυτής της προσπάθειας, καθώς και της ενίσχυσης του εργατικού δυναμικού της τοπικής επαρχίας, αλλά και γενικότερα της Κύπρου, το Metropolis Mall προσκαλεί το κοινό και όσους ενδιαφέρονται για απασχόληση να αποταθούν στον πιο κάτω σύνδεσμο και να κάνουν αίτηση.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν τα σχετικά στοιχεία απευθείας στις εταιρείες και στον σύνδεσμο-email που τους ενδιαφέρει, αναγράφοντας την θέση για την οποία απευθύνονται.

Περισσότερα στο πιο κάτω link.

https://metropolismall.com.cy/

Υπενθυμίζεται ότι το νέο εμπορικό κέντρο συνολικής έκτασης 39.000 τ.μ., θα περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, υπεραγορά, καταστήματα ρούχων, food court, παιδότοπους και 1.450 χώρους στάθμευσης, με το εμβαδόν των εμπορικών καταστημάτων και του food court να αγγίζει τα 29.000 τ.μ.

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Αγόρασε αυτόματο πωλητή, τον γέμισε σνακ και αναγκάζει τα παιδιά της να πληρώνουν

Taste and Hospitality

Έρχεται ένα καθολικό lockdown στην Αττική – Χαμένος ο τουρισμός

Taste and Hospitality

Ελλείψεις κρέατος στα κρεοπωλεία μετά το κλείσιμο του σφαγείου

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας. Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!