Νέα Νεα της Αγορας

Καλοκαιρινό σινεμά στην πλατεία Ελευθερίας με ελεύθερη είσοδο

Έξι δυνατές και βραβευμένες ταινίες επέλεξε το δίκτυο εθελοντών «Λευκωσιάζω», οι οποίες θα προβάλλονται με ελεύθερη είσοδο στο αμφιθέατρο της πλατείας Ελευθερίας, από την Τετάρτη  21 Ιουλίου και κάθε Τετάρτη (εκτός της Τετάρτης 18/8) μέχρι και την 1η Σεπτεμβρίου. Ο δήμος Λευκωσίας στηρίζει την εκδήλωση, εγκαινιάζοντας με τις υπαίθριες προβολές έναν ξεχωριστό χώρο στην καρδιά της πόλης, με θέα τα μεσαιωνικά τείχη της πρωτεύουσας.

«Χαίρομαι που οι υπαίθριες κινηματογραφικές προβολές του Θερινού Σινεμά επανέρχονται στην πόλη μας, για να φέρουν μια ανάσα δροσιάς στα καλοκαιρινά μας βράδια με υπέροχες ταινίες για όλη την οικογένεια», λέει η πρόεδρος του «Λευκωσιάζω» Λεώνη Ορφανίδου. Έξι διαλεκτές ταινίες προβάλλονται φέτος καθ’ όλη την διάρκεια του καλοκαιριού με στέγη τ’ αστέρια, στο ωραιότερο σημείο της πόλης μας, κάτω από τα ενετικά τείχη στο Αμφιθέατρο Πλατείας Ελευθερίας.

Οι νύχτες αυτές φέτος αποκτούν μία άλλη ιδιαίτερη υπόσταση αφού θα μας φέρουν ξανά μαζί μετά από καιρό στο ιστορικό σημείο της πόλης μας. Ευχή μου, οι νύχτες των προβολών μας, να λειτουργήσουν για όλους μας ως ανάταση ψυχής, ως μία στιγμή χαλάρωσης και χαράς μέσα σε όλη αυτή την δυσάρεστη κατάσταση που βιώνει ολόκληρος ο κόσμος τον τελευταίο χρόνο. Σας περιμένω με χαμόγελο τηρώντας όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα προστασίας».

Το δίκτυο εθελοντών Λευκωσιάζω θα διαθέσει όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις των προϊόντων που θα προσφέρονται κατά τη διάρκεια των προβολών για ενισχύσει την πρωτοβουλία του Λουκά Φουρλά «Μικροί Ήρωες», για τα παιδιά που νοσηλεύονται στο Παιδοογκολογικό.

Το Θερινό Σινεμά σηκώνει αυλαία την Τετάρτη 21 Ιουλίου στις 21:00 με τη δανέζικη ταινία «Άσπρο Πάτο» (Another Round) του Τόμας Βίντερμπεργκ, η οποία κέρδισε σημαντικά βραβεία και διθυραμικές κριτικές διεθνώς. Η ταινία ισορροπεί ανάμεσα στην κωμωδία και το δράμα και αφηγείται την ιστορία μιας ομάδας καθηγητών η οποία θέλει να δοκιμάσει μια καινούργια προσέγγιση στη ζωή και τη δουλειά: Αποφασίζουν να πίνουν σταθερά τις εργάσιμες ώρες και να διατηρούν ένα ελαφρύ επίπεδο μέθης σε όλη τη διάρκεια της μέρας…

Oscar-winning Movie Another Round Will Get OTT Release Date » GossipChimp |  Trending K-Drama, TV, Gaming News

«Η ταινία είναι ένας φόρος τιμής στην ίδια τη ζωή», λέει ο σκηνοθέτης. «Μια εκ νέου διεκδίκηση της παράλογης σοφίας, που απαλλάσσεται από κάθε αίσθηση νευρικότητας και κοινής λογικής για να κοιτάξει κατάματα την ίδια την απόλαυση και τη λαχτάρα για ζωή, όποιες συνέπειες κι αν φέρνει αυτό».

Οι άλλες ταινίες είναι: «La La Land» του Damien Chazelle (Tετάρτη 28/7), «Η μπαλάντα της τρύπιας καρδιάς» του Γιάννη Οικονομίδη (Τετάρτη 4/8), «Τρία υπέροχα κορίτσια» του Ρολάντο Ραβέλο (Τετάρτη 11/8), «Η θετική πλευρά της ζωής» του Neil Burger (Τετάρτη 25/8) και «Λάσι γύρνα σπίτι» του Χάνο Ολντερντίσεν (Τετάρτη 1/9).

Το κοινό παρακαλείται να προσέρχεται στο θέατρο το αργότερο 30 λεπτά πριν από την έναρξη των προβολών. Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική.

* Λευκωσία,  Αμφιθέατρο Πλατείας Ελευθερίας, ώρα έναρξης 21:00, πληροφορίες και κρατήσεις τηλ. 96995603, είσοδος ελεύθερη.

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Ηλεκτρονική απάτη με θύματα Έλληνες ξενοδόχους

Taste and Hospitality

«Ξεκίνησε η κάθοδος τουριστών από άλλες χώρες, γιατί να μην τυγχάνουν και οι Κύπριοι ίδια αντιμετώπιση;»

Taste and Hospitality

Η Marriott αναστέλλει το άνοιγμα νέων ξενοδοχείων και τις επενδύσεις στη Ρωσία

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!