Εφοδιαστική Αλυσίδα Προιόντα

Beam Suntory και Boston Beer συνεργάζονται για να επεκτείνουν τις μάρκες σε αναπτυσσόμενες κατηγορίες

Beam Suntory και The Boston Beer Company έχουν συνάψει μια νέα συνεργασία για να φέρουν τις επιλεγμένες εμβληματικές τους μάρκες σε ταχέως αναπτυσσόμενες κατηγορίες αλκοόλ.

Οι εταιρείες αρχικά σχεδιάζουν να κυκλοφορήσουν προϊόντα που επεκτείνουν τη μάρκα Beam Suntory Sauza tequila περαιτέρω στην κατηγορία ποτών έτοιμων προς κατανάλωση (RTD) των ΗΠΑ και στο Truly Hard Seltzer της Boston Beer σε εμφιαλωμένα οινοπνευματώδη.

Αυτά τα προϊόντα θα είναι διαθέσιμα στο λιανικό εμπόριο στις ΗΠΑ έως τα μέσα του 2022, αλλά οι εταιρείες σχεδιάζουν να επεκταθούν σε περισσότερες βασικές μάρκες στο μέλλον.

Μέσω της μακροπρόθεσμης στρατηγικής συνεργασίας, Beam Suntory και Boston Beer στοχεύουν να αξιοποιήσουν μερικούς από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους τομείς αλκοολούχων ποτών.

«Η βιομηχανία μας εξελίσσεται ραγδαία και οι καταναλωτές αναζητούν νέες και συναρπαστικές επιλογές που ταιριάζουν σε μια μεγάλη ποικιλία περιπτώσεων», δήλωσε ο Dave Burwick, Διευθύνων Σύμβουλος της The Boston Beer Company, ο οποίος κατέχει μάρκες όπως η μπύρα Dogfish Head και το Twisted Tea Hard Iced Tea .

Πρόσθεσε: «Η Beam Suntory μοιράζεται το πρωτοποριακό, επιχειρηματικό μας πνεύμα και την εμμονή με την παροχή προϊόντων υψηλής ποιότητας. Αυτή η μοναδική, win-win συνεργασία ανοίγει ένα νέο σύνορο για την κορυφαία μάρκα Truly Hard Seltzer στον κλάδο μας καθώς επεκτείνουμε σε εμφιαλωμένα οινοπνευματώδη και μας επιτρέπει επίσης να φέρουμε μια μεγάλη μάρκα τεκίλα στο καλύτερο δίκτυο χονδρεμπόρων στην κατηγορία μας. “

Η συνεργασία θα επιτρέψει και στις δύο εταιρείες να επωφεληθούν από την τεχνογνωσία της άλλης, συμπεριλαμβανομένης της απόσταξης των Beam Suntory, των δυνατοτήτων παραγωγής της Boston Beer και των δικτύων διανομής και των δύο εταιρειών.

«Έχουμε κάθε ευκαιρία αξιοποίησης σε γειτονικές κατηγορίες, απελευθερώνοντας την κοινή μας δημιουργικότητα και τις αντίστοιχες δυνατότητες διανομής σε χώρους που αντηχούν με τους καταναλωτές», δήλωσε ο Albert Baladi, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Beam Suntory

Ενώ η Beam Suntory δραστηριοποιείται ήδη στην αγορά ΕΤΑ ιδιαίτερα στην Ιαπωνία, την Αυστραλία και τη Γερμανία, η εταιρεία σκοπεύει να ενισχύσει τη θέση της στην αμερικανική επιχείρηση ΕΤΑ.

Αυτή η κίνηση βασίζεται στην απόκτηση της μάρκας κοκτέιλ On The Rocks από την Beam Suntory και την κυκλοφορία των Hornitos seltzers και Jim Beam Highballs.

Ο Baladi πρόσθεσε: «Επεκτείνουμε την εμβέλεια αγαπημένων, εμβληματικών επωνυμιών που έχουν τεράστια ισότητα, αξιοπιστία και αφοσίωση των καταναλωτών. Οι Beam Suntory και Boston Beer κατανοούν την οικοδόμηση επωνυμίας και ως πρωτοπόροι στην premium οινοπνευματώδη και μπύρα, οι συνδυασμένες δυνατότητές μας είναι απεριόριστες. “

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Takashi Murakami: Κυκλοφορεί μπισκότα σε σχήματα λουλουδιών

Taste and Hospitality

Ρομποτικός σεφ ψήνει το κοτόπουλο με λέιζερ (ΒΙΝΤΕΟ)

Taste and Hospitality

Καλλιέργεια Σπανακιού. Απο τη Σπορά έως τη Συγκομιδή

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!