Εφοδιαστική Αλυσίδα Προιόντα

Tiki Lovers Rum: Ένα μείγμα της Τζαμάικας και των Μπαρμπάντος

Το TIKI LOVERS είναι το εμπορικό σήμα Rum που δημιουργήθηκε από τους Stephan Berg και Alexander Hauck, οι οποίοι είναι επίσης οι κατασκευαστές των προϊόντων The Bitter Truth.

«Είχαμε ήδη ξεπεράσει επιτυχώς την τροπική κατηγορία με λικέρ όπως το Falernum και το Pimento Dram – αλλά ήρθε η ώρα να ταξιδέψουμε περισσότερο…Ενώ βρισκόμασταν στο δρόμο ως πρεσβευτές για τη μάρκα μας, συχνά δοκιμάσαμε κοκτέιλ Tiki που ήταν έτσι.Συνειδητοποιήσαμε ότι τα ρούμια που χρησιμοποιούνται στα ποτά δεν είχαν χαρακτήρα. Τότε γεννήθηκε η ιδέα για τη δημιουργία μικτών ρούμι που είναι ιδανικά για χρήση σε κοκτέιλ Tiki / Tropical.»

Καθ ‘όλη τη διάρκεια των προηγούμενων χρόνων του Stephan ως ναυτικός, ταξίδεψε στις τροπικές περιοχές και γνώρισε από πρώτο χέρι το ρούμι στα νησιά της Καραϊβικής της Τζαμάικα, του Τρινιντάντ, της Κούβας και των Μπαρμπάντος. Εκεί έμαθε για την κληρονομιά του ρουμιού, του μίγματος και του ποτού.

Ο Αλέξανδρος, σχεδιαστής, μπάρμαν και παθιασμένος λάτρης του Ρούμι, ήταν πρώτος θαυμαστής της πολυνησιακής ποπ τέχνης και πολιτισμού, ακόμη περισσότερο μετά την πρώτη του επίσκεψη στο «Mai-Kai» στο Φορτ Λόντερντεϊλ, ένας ναός Tiki που άνοιξε το 1956 και είναι ακόμα στην ύπαρξη. Εκεί ήταν – μεθυσμένος από πολυνησιακές χορευτικές παραστάσεις και ποτά Tiki – έγραψε τις πρώτες του ιδέες για την ετικέτα της νέας τους μάρκας ρούμι.

Tiki Lovers Pineapple Rum 70cl

Tiki Lovers Pineapple έχει τις ρίζες του στο παρελθόν, όταν οι οινοπνευματοποιοί της Καραϊβικής έτρωγαν φρέσκο ανανά με απόσταγμα από ζαχαροκάλαμο υψηλής απόδοσης, προσθέτοντας έτσι μια επιπλέον διάσταση φρουτώδους νόστιμης γεύσης στο ρούμι.

Το TIKI LOVERS Pineapple, που δημιουργήθηκε το 2015 μετά την επιτυχία των TIKI LOVERS White and Dark Rums, βασίζεται σε φυσικά εκχυλίσματα τροπικών ανανά που προέρχονται από τη Νότια Αμερική. Τα φρούτα συγκομίζονται στην κορυφή της ωριμότητας και ο γλυκός και σαγηνευτικός χυμός τους εξάγεται με συμπίεση. Ο χυμός που δεν έχει υποστεί ζύμωση αφαιρείται στη συνέχεια μέρος της περιεκτικότητάς του σε νερό για να εμφανιστεί ως ένα σύνθετο εκχύλισμα ανανά που δεν απορροφά το μείγμα των ρούμι.

Το μείγμα ρούμι αποτελείται από ρούμι ηλικιωμένων και άγαμων τζαμαϊκανών ρούμι από το Hampden Estate και το Worthy Park, το 3χρονο ρούμι Barbados από το αποστακτήριο Foursquare, ηλικίας σε πρώην βαρέλια ουίσκι Bourbon, και μερικές νεαρές στήλες ακόμα ρούμι από το Τρινιντάντ και τη Γουιάνα .

Το μείγμα ρούμι,ένα ζουμερό Alc 45%. Στη συνέχεια εγχύεται με εκχύλιση ανανά και αφήνεται να ξεκουραστεί για αρκετές εβδομάδες. Αυτό δίνει τις γεύσεις του ζαχαροκάλαμου χρόνο να ανακατευτούν κομψά με φρουτώδη στρώματα ζουμερού ανανά, διατηρώντας παράλληλα τα γεμάτα και σύνθετα αρώματα του μίγματος ρούμι που θα προκαλέσουν τη γεύση των νησιών της Καραϊβικής και τη μακρά κληρονομιά τους παραγωγής ρούμι.

TIKI LOVERS Ο ανανάς δεν είναι το συνηθισμένο είδος αρωματισμένου ρουμιού. Είναι τολμηρό, είναι funky, δεν κρύβει την προσωπικότητά του στο ρούμι και ξεχωρίζει από το που πρέπει.

Tiki Lovers Dark Rum 70cl

Το TIKI LOVERS Dark Rum εμφιαλώνεται σε μια μεγάλη αγγλική απόδειξη στο 57% Vol. Είναι ο τέλειος γάμος μεταξύ του αζωτούχου Τζαμάικας ποτ-ακόμα ρούμι από το περίφημο Hampden Estate – το μοναδικό αποστακτήριο της Τζαμάικα πλήρως αφιερωμένο σε βαριά ρούχα – ακόμα και ρούμι από τα Μπαρμπάντος, ηλικίας μεταξύ 2 και 3 ετών, αποσταγμένο στο Foursquare οινοπνευματοποιείο.

Και τα δύο ρούμια προέρχονται από νησιά της Καραϊβικής όπου το Ρούμι έχει αποσταχθεί για αιώνες, που χρονολογείται από το 1700. Τα βαρέλια του επιλεγμένου ρουμιού των Μπαρμπάντος σε τροπικές ακτές, εκτεθειμένα στο θαλάσσιο αεράκι, ζεστό κλίμα και έχουν υψηλό ρυθμό εξάτμισης, οδηγώντας σε ένα πιο περίπλοκο και ισορροπημένο πνεύμα.

Το τελευταίο άγγιγμα είναι ένα μικρό μείγμα φρέσκων ρουμιών στηλών και από το Τρινιντάντ και τη Γουιάνα για απόλυτη πολυπλοκότητα, στρογγυλεμένο με το Τρινιντάντ Ρουμ 3-5 ετών.

Το TIKI LOVERS Dark Rum δημιουργήθηκε το 2011 και είναι ένα πολύπλοκο, πλούσιο και αρσενικό ρούμι με νότες βανίλιας, σκούρων φρούτων, μελάσας και μπαχαρικών, προκαλώντας τη γεύση των νησιών της Καραϊβικής και των αγαπημένων ρούμι που κάνουν τα ποτά να λάμπουν. Το TIKI LOVERS Dark Rum είναι από μόνο του φανταστικό, αλλά λάμπει σε κοκτέιλ όπως το Mai Tai, το Rum Punches, το Fog Cutter και το Zombie.

Tiki Lovers White Rum 70cl

Το TIKI LOVERS White Rum είναι ένα υπέροχο μείγμα αποτελούμενο από ηλικιωμένα και άεργα Ρούμια από την Καραϊβική, με τη ραχοκοκαλιά του TIKI LOVERS White Rum να προέρχεται από τις πλούσιες και αρωματικές ακτές της Τζαμάικας.

Αποστάζεται σε μερικά από τα πιο διάσημα αποστακτήρια του νησιού, το Monymusk και το Worthy Park, με την κληρονομιά της δημιουργίας ρούμι που χρονολογείται από το έτος 1741. Το Jamaican Rum είναι παγκοσμίως γνωστό για τη χαρακτηριστική του γεύση και την υψηλή ποιότητα και, ως εκ τούτου, ήταν η πρώτη μας επιλογή όταν αναζητούσαμε αρωματικά και νόστιμα ρούμια που θα οδηγούσαν στη δομή του αρώματος του μείγματος μας. Τα επιλεγμένα μη επεξεργασμένα ρούμια μας είναι αποσταγμένα σε δοχείο και είναι βαριά με εστέρες, δημιουργώντας την εντύπωση της πλούσιας γεύσης μπανάνας και των μαγειρεμένων φρούτων.

Η διαδικασία ανάμειξης, η τέχνη για αιώνες, περιλαμβάνει ρούμι, ηλικίας έως 5 ετών, από το πιο διάσημο οινοπνευματοποιείο του Τρινιντάντ. Στη συνέχεια, αφαιρούμε το ρούμι του χρώματος με διήθηση με κάρβουνο, αλλά διατηρούμε την πλήρη γεύση του, εντείνεται από τον χρόνο γήρανσης σε μαύρα βαρέλια, παλιά βαρέλια Bourbon.

Σε μια τελική άνθηση, προστίθεται μια τραγανή, φρέσκια και κρυστάλλινη στήλη ακόμα ρούμι από το Τρινιντάντ, δημιουργώντας ένα premium λευκό ρούμι σε ένα πολυτελές Alc 50%. Τόμος. Με περίπλοκες φρουτώδεις και νότες λουλουδιών

Δημιουργήθηκε το 2011, η TIKI LOVERS White Rum εξασφάλισε την πρώτη θέση στο Mixology Magazine’s Taste Forum, έναντι κορυφαίων προϊόντων και εμπορικών σημάτων στην κατηγορία των λευκών ρούμι. Συμπερασματικά, το TIKI LOVERS White Rum διακρίνεται στα κλασικά ποτά όπως το Daiquiri, το Rum & Cola, το Pina Colada και άλλα τροπικά σβήσιμο δίψας.

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Το κρέας στη νέα εποχή

Taste and Hospitality

Το hollandandbarrett.com.cy γιορτάζει έναν χρόνο λειτουργίας με 25% έκπτωση

Taste and Hospitality

Tα «βρώμικα» των παιδικών μας χρόνων – Γαριδάκια και πατατάκια των δεκαετιών ’80 – ’90 (ΦΩΤΟ/ΒΙΝΤΕΟ)

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!