Νέα Νεα της Αγορας

Με SafePass και στον φούρνο

Oριστικό τέλος στα δωρεάν rapid test από αύριο το πρωί για τον γενικό πληθυσμό, και οι πολίτες επιβάλλεται πλέον να πληρώνουν από την τσέπη τους, μέχρι και €10 ανά εξέταση σε ιδιωτικά εργαστήρια και φαρμακεία.

Την ίδια ώρα, το SafePass «πάει» πλέον παντού αφού θα απαιτείται όπου υπάρχουν την ίδια ώρα πέραν των δέκα ατόμων, μαζί με τους εργαζόμενους, τα πανηγύρια θα πραγματοποιούνται με την παρουσίαση SafePass και οι τουρίστες θα υποβάλλονται σε εξέταση για τον κορωνοϊό μετά την 7η ημέρα παρουσίας τους στην Κύπρο, εκτός και εάν είναι πλήρως εμβολιασμένοι. 

Το Υπουργικό Συμβούλιο έλαβε χθες τις αποφάσεις του οι οποίες θα ισχύουν μέχρι και την 31η Αυγούστου, ενώ μεταξύ άλλων ο υπουργός Υγείας Μιχάλης Χατζηπαντέλας ανακοίνωσε και την επέκταση του εμβολιαστικού προγράμματος στα παιδιά που ανήκουν στην ηλικιακή ομάδα των 12 με 15 ετών. 

Το Υπουργικό αποφάσισε επίσης αυστηροποίηση των προϋποθέσεων για είσοδο των πολιτών σε όλα τα δημόσια και ιδιωτικά νοσηλευτήρια, αλλά και στους οίκους ευγηρίας και τις υπόλοιπες κλειστές δομές, εξαιτίας κυρίως των αλυσίδων μετάδοσης του κορωνοϊού που εντοπίστηκαν τις τελευταίες ημέρες σε τέτοιους χώρους. 

Μαριλένα Παναγή

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Επενδύσεις €1 εκατ. από Κωνσταντίνο Ιωάννου στα τρία χρόνια που ήταν Υπουργός Υγείας

Taste and Hospitality

EasyJet: Δεν τα κατάφερε ο «sir Stelios» Οδηγείται η εταιρία σε χρεοκοπία;

Taste and Hospitality

ΑΗΚ: Δεν κόβει το ρεύμα – Μέχρι πότε ισχύει το μέτρο σε επιχειρήσεις και νοικοκυριά

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!