Διεθνή Νέα Νεα της Αγορας

Κίνδυνος να καταρρεύσει η TUI Γαλλίας

Το Διοικητικό Εφετείο των Βερσαλλιών επεξεργάζεται προσφυγή εργαζομένων να ακυρώσει το Οικονομικό και Κοινωνικό Σχέδιο της TUI Γαλλίας για την οικονομική αναδιάρθρωσή της. 

Το σχέδιο του τουρ οπερείτορ περιλαμβάνει την απόλυση 600 εργαζομένων, έπειτα από το κλείσιμο 65 τουριστικών γραφείων και η απόφαση του δικαστηρίου θα βγει στα τέλη Ιουλίου.

Η ανάγκη αναδιάρθρωσης της TUI Γαλλίας ήρθε ως αποτέλεσμα των επιπτώσεων της κρίσης κορωνοϊού και εάν ακυρωθεί από το δικαστήριο θα οδηγήσει τον τουρ οπερέιτορ σε οικονομική καταστροφή, καθώς η κατάσταση της εταιρίας πριν την πανδημία ήταν ήδη ασταθής.

Η ακύρωση του σχεδίου αναδιάρθρωσης του τουρ οπερέιτορ ζητείται τόσο από τους εργαζομένους που ενδέχεται απολυθούν όσο και από τον rapporteur public (μέλος του δικαστηρίου, που κατά κανόνα έχει τον βαθμό του παρέδρου, και ο οποίος δεν αποτελεί μέρος της σύνθεσης του εκάστοτε δικαιοδοτικού σχηματισμού, αλλά εξετάζει την υπόθεση και διατυπώνει προτάσεις επ’αυτής, παρουσιάζοντας το ιστορικό και τα επιχειρήματα των διαδίκων, αναλύοντας τη σχετική νομοθεσία και νομολογία και προτείνοντας συγκεκριμένη λύση).

Σύμφωνα με τη γαλλική εφημερίδα TourMag, η αίτηση ακύρωσης του οικονομικού σχεδίου της TUI Γαλλίας απορρίφθηκε από το Δικαστήριο Cergy-Pontois τον περασμένο Μάρτιο. Ωστόσο, το εφετείο των Βερσαλλιών αποφάσισε να την εξετάσει λεπτομερώς.

ΠΗΓΗ: tornosnews.gr

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

ΠΑΣΥΞΕ Λευκωσίας: Ευεργετική απόφαση η μεταφορά της Αρχιτεκτονικής

Taste and Hospitality

Το ελληνικό κρουασάν κατακτά την αγορά της Βόρειας Αμερικής

Taste and Hospitality

Mείωση τελών υπαίθριας εστίασης στη Λευκωσία κατά 50%

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!