Εφοδιαστική Αλυσίδα Προιόντα

Moët Hennessy: Ο Γάλλος γίγαντας ποτών μπαίνει στην αγορά με Tequila

Ο Γάλλος γίγαντας ποτών ανακοίνωσε ότι εισέρχεται στην αγορά Tequila για πρώτη φορά με τη νέα μάρκα Volcan De Mi Tierra Tequila. Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι προσθέτει μια handcrafted Tequila στο χαρτοφυλάκιό της. Η Volcan De Mi Tierra Tequilaπαράγεται στην ηφαιστειακή περιοχή του Jalisco του Μεξικού, χρησιμοποιώντας αγαύη που καλλιεργείται σε έδαφος που δημιουργήθηκε από την έκρηξη ενός ηφαιστείου που ονομάζεται Tequila. Αυτό δεν είναι τέχνασμα μάρκετινγκ. Είναι το πραγματικό όνομα του ηφαιστείου.

Η Volcan De Mi Tierra είναι μία από τις πολύ μικρές μάρκες Tequila που έχει το δικό της αποστακτήριο, το οποίο βρίσκεται στη βάση του ηφαιστείου Tequila, το οποίο εξερράγη πριν από περίπου 200.000 χρόνια. Το αποστακτήριο επιβλέπεται από την οικογένεια Gallardo, η οποία έχει τις ρίζες της σε αυτό το τμήμα του Jalisco από το 1700.

Η συνεργασία μεταξύ της οικογένειας Gallardo και της Moët Hennessy ξεκίνησε το 2017 και τώρα το ντουέτο είναι έτοιμο να μοιραστεί τη δουλειά του με τον κόσμο.

Η 100% μπλε αγαύη τεκίλα φτιάχνεται χρησιμοποιώντας μια μοναδική terroir-driven προσέγγιση . Η Agave επιλέγεται από δύο ξεχωριστές περιοχές του Jalisco – το Lowlands, το οποίο δίνει ένα πικάντικο, βοτανικό προφίλ γεύσης και το Highlands, το οποίο παράγει περισσότερες φρουτώδεις νότες και νότες λουλουδιών. Κάθε απόσταγμα αποστάζεται ξεχωριστά πριν αναμιχθεί για να δημιουργήσει την τελική έκφραση.

«Η Volcan De Mi Tierra δεν είναι μόνο μια Tequila, αλλά είναι η δημιουργία ενός μοναδικού προφίλ, ενισχύοντας όλες τις αποχρώσεις από κάθε περιοχή», εξηγεί ο Santiago Cortina Gallardo, COO της Volcan De Mi Tierra. «Καθ ‘όλη τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας βελτιώσαμε συνεχώς την τέχνη μας και έχουμε παράγει τελικά εκφράσεις παγκόσμιας κλάσης.

Τρεις διαφορετικές εκφράσεις θα είναι διαθέσιμες: η Blanco, μια καθαρή λευκή Tequila γεμάτη με ορυκτό, η Reposado μια τεκίλα που εκφράζει την αρμονία ανάμεσα στο terroir και το ξύλο που ωρίμασε(ένα blend από αμερικάνικα και ευρωπαϊκά βαρέλια) και η Cristalino, μια γλυκιά, añejo Tequila που τελειώνει την ωρίμανσή της σε βαρέλια ουίσκι και μπράντυ.

Η Reposado, συνδυάζει φρουτώδεις νότες .όπως φραγκοστάφυλο, κόκκινο μήλο, ανανά και ώριμα ροδάκινα με νότες ξηρών καρπών και αποξηραμένων φρούτων. Στο backround εμφανίζονται νότες μελιού που συνεισφέρουν σε μια απαλή επίγευση.

H Cristalino, συνδυάζει αρώματα tobacco, αποξηραμένων φρούτων, σοκολάτας, καραμέλας, βανίλιας και μαγειρεμένης αγαύης όλα σε ένα μοναδικό και φινετσάτο στύλ που προσδιορίζουν την Anejo Cristalino.

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Οινοποιείο Τσιάκκας : Συνδυάζοντας την παράδοση με την σύγχρονη τεχνογνωσία

Taste and Hospitality

Ο μεγαλύτερος διαγωνισμός ποτού στην ιστορία

Taste and Hospitality

Εποχικότητα Ιανουαρίου: Τι καλό μας φέρνει ο πρώτος μήνας του χρόνου;

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!