Γεύσεις Ποτά

Penfolds: Κονσόλα αναπαραγωγής δίσκων περιορισμένης έκδοσης με ένα μυστικό συρτάρι για κρασί

Η κονσόλα έρχεται με δύο φιάλες magnum από το vintage 2010 και 2017, μαζί με μια καράφα και ποτήρια κρασιού. Το Penfolds θέλει να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ fine wines και αστρικής μουσικής. Ο σεβάσμιος Αυστραλός αμπελουργός μόλις αποκάλυψε μια κονσόλα αναπαραγωγής δίσκων για να τιμήσει τη γέννηση του κορυφαίου κρασιού του.

Έχουν περάσει ακριβώς 70 χρόνια από τότε που ο οινοποιός Max Schubert παρουσίασε το πρώτο vintage του Penfolds Grange και απέδειξε ότι το Down Under ήταν περισσότερο από ικανό να παράγει επιθυμητά κρασιά υψηλών προδιαγραφών. Στην πραγματικότητα, ένα μπουκάλι από τον ίδιο τρύγο του 1951 πωλήθηκε για $ 40.900 το 2017.

Ο Schubert ήταν επίσης οπαδός της μουσικής, κάτι που ενέπνευσε αυτή τη μοναδική κονσόλα. Ο σχεδιασμός της κονσόλας παίρνει στοιχεία από τις κλασικές κονσόλες all-in-one από τη δεκαετία του 1950 που ξεχώρισαν την ίδια δεκαετία με το Penfolds. Κάθε κονσόλα είναι χειροποίητη από έναν μοναδικό τεχνίτη στο Symbol Audio και απαιτεί περίπου 100 ώρες επίπονης εργασίας.


Το ντουλάπι έχει μοντέρνα αισθητική με πληθώρα ξύλου και κομψές γραμμές. Το κεντρικό τεμάχιο είναι το μινιμαλιστικό πικάπ που είναι εξοπλισμένο με ένα πανάκι με την επωνυμία Penfolds. Το οινοποιείο αναφέρει ότι το πικάπ συνδυάζει αναλογικά ηλεκτρονικά με ψηφιακή τεχνολογία για να προσφέρει πλούσιο, premium ήχο.

Το μυστικό συρτάρι, κάτω από το πικάπ, διαθέτει δύο Grange magnum από το vintage 2017 και 2010.

«Η μουσική, όπως το κρασί, μας πηγαίνει σε άλλο μέρος», δήλωσε ο Peter Gago, ο κύριος οινοποιός στο Penfolds. “Μεταφέρει τόσο αβίαστα αναμνήσεις ζωής από σημαντικές εποχές και τόπους.”

Στο πλάι, υπάρχει μια σειρά από μεγάλα ηχεία και δύο ξεχωριστά διαμερίσματα που μπορούν να αποθηκεύσουν οκτώ ποτήρια κρασιού και τη συλλογή βινυλίων σας. Ολόκληρη η κονσόλα φωτίζεται επίσης από ένα αυτόματο εσωτερικό φως που δημιουργεί ατμόσφαιρα.

Το πραγματικό pièce de résistance, ωστόσο, είναι το μυστικό συρτάρι που φιλοξενεί μια σουίτα πολυτελών αξεσουάρ που συμπεριλαμβάνει μια χειροποίητη Grange Decanter που δημιουργήθηκε από τον κορυφαίο Αυστραλό καλλιτέχνη Nick Mount, συν δύο απίστευτα μπουκάλια κρασί.

Η σπάνια “White Capsule” περιλαμβάνει ένα δίδυμο Grange magnum από το vintage του 2010 και του 2017. Αυτά τα blue chips κρασιά προορίζονται για παλαίωση και απόλαυση οπουδήποτε μεταξύ 2030 και 2060.

Όπως και οι σοδειές του, η συσκευή αναπαραγωγής δίσκων Penfolds είναι αποκλειστική από τη φύση της. Μόνο επτά έχουν παραχθεί παγκοσμίως, με την τιμή διαθέσιμη κατόπιν αιτήματος.

Εάν χάσετε την κονσόλα, μπορείτε ακόμα να πιείτε μερικά από τα περιεχόμενά της. Ενώ το 2017 Grange δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα, μπορείτε να πάρετε ένα κιβώτιο Grange 2010 με περίπου 3.510 $.

πηγή: robbreport

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Πρωινό το καλοκαίρι; Βάλε φαντασία!

Taste and Hospitality

Οκτώ ποτά για να συνδυάσουμε τέλεια τον καφέ μας

Taste and Hospitality

Το ποτό που προκαλεί το χειρότερο hangover

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!