Διεθνή Νέα Νεα της Αγορας

Όμιλος TUI: Ενοποιούνται οι πέντε αεροπορικές εταιρίες

O όμιλος TUI πρόκειται να ενοποιήσει τις πέντε αεροπορικές εταιρίες TUI Airways (Ην. Βασίλειο), TUI Fly (Γερμανία), TUI Fly Belgium (Βέλγιο), TUI Fly Netherlands (Ολλανδία) και TUI Fly Nordic (Σκανδιναβικές χώρες), σε μια προσπάθεια να μειώσει τα κόστη όσο το δυνατόν περισσότερο.

Σύμφωνα με τη Handelsblatt, οι αεροπορικές εταιρίες στο μέλλον θα έχουν κοινή διοίκηση. Παρότι μέχρι σήμερα ορισμένες πτητικές λειτουργίες διεξάγονταν σε συντονισμό μεταξύ ορισμένων αεροπορικών εταιριών του ομίλου, καθεμία από αυτές εργαζόταν μεμονωμένα με τον δικό της διευθυντή.

Στην πορεία της αναδιάρθρωσης, προσαρμόσαμε το μέγεθος του στόλου μας και θα συγκεντρώσουμε τις πτητικές λειτουργίες, καθώς προετοιμαζόμαστε για την περίοδο μετά την πανδημία, δήλωσε ο επικεφαλής των αεροπορικών εταιριών του ομίλου Marco Ciomperlik.

Της ενοποιημένης ομάδας διοίκησης διευθυντών θα ηγηθεί ο τρέχων γενικός διευθυντής της TUI Fly, Oliver Lackmann, ενώ τα πιστοποιητικά αεροπλοϊας (AOC) καθεμίας εταιρίας καθώς και τα brand τα οποία έχουν ευρεία αναγνώριση στις χώρες τους θα διατηρηθούν.

Χριστίνα Λαΐνοπούλου

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Παραμένουν οι διαφορές για την αγορά του Μετροπόλιταν

Taste and Hospitality

Πολίτες πλήρωσαν τον «κούκο αηδόνι», ελέω του Δεκαπενταύγουστου

Taste and Hospitality

Φ. Λεβέντης: «Ο εσωτερικός τουρισμός θα σώσει την παρτίδα»

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!