Εφοδιαστική Αλυσίδα Παρουσίαση

Distil : Eπενδύσει έως και 5 εκατομμύρια λίρες σε νέο εργοστάσιο τζιν

Η Distil σχεδιάζει να κατασκευάσει ένα νέο εργοστάσιο τζιν για το τζιν Blackwoods στο Inverkip site της Distillery Ardgowan, μετά από δάνειο έως και 5 εκατομμυρίων λιρών από την εταιρεία.

Οι μέτοχοι του βρετανικού ομίλου ποτών ενέκριναν μια αρχική δόση 3 εκατομμυρίων λιρών, με πιθανό δάνειο παρακολούθησης έως και 2 εκατομμύρια λίρες. Η συμφωνία θα επιτρέψει στην Distil να εισχωρήσει στην κατηγορία malt whisky παγκοσμίως, και ως μέρος της συμφωνίας, η εταιρεία θα αναπτύξει επίσης μια ξεχωριστή μάρκα Distil blended malt whisky, η οποία δεν έχει ακόμη αποκαλυφθεί.

Ο νέος χώρος αποστακτηρίου Ardgowan θα περιλαμβάνει εγκαταστάσεις παραγωγής και κέντρο επισκεπτών. Η εγκατάσταση θα δημιουργήσει έως και 35 τοπικές θέσεις εργασίας τα πρώτα πέντε χρόνια.

Ο εκτελεστικός πρόεδρος της Distil, Don Goulding, δήλωσε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη συμφωνία δανείου και τη συνεργασία μας με την Ardgowan, την οποία βλέπουμε ως μια φανταστική ευκαιρία να προσθέσουμε σημαντική ανάπτυξη στην επιχείρηση τόσο βραχυπρόθεσμα όσο και μακροπρόθεσμα».

«Το μετατρέψιμο δάνειο ύψους έως 5 εκατ. Λιρών μάς επιτρέπει να πραγματοποιήσουμε μια μακροχρόνια φιλοδοξία να δημιουργήσουμε ένα σπίτι για το Blackwoods με το δικό μας αυτόνομο αποστακτήριο και κέντρο επισκεπτών.

«Η πρόσβαση στις δικές μας εγκαταστάσεις, καθώς και η ικανότητα να αντλήσουμε από την πλούσια εμπειρία της ομάδας Ardgowan, θα μας επιτρέψουν να επιταχύνουμε το NPD στο υπάρχον χαρτοφυλάκιο μαρκών μας, καθώς και να δημιουργήσουμε τη δική μας μάρκα ουίσκι βύνης, τοποθετώντας τον εαυτό μας σε μια premium κατηγορία η οποία έχει μακροπρόθεσμη ανάπτυξη παγκοσμίως ».

Το αποστακτήριο Ardgowan ελπίζει να παράγει οινόπνευμα το 2023, καθώς και να υποδεχθεί τους τουρίστες στο κέντρο επισκεπτών του.

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Μεγάλη πρωτοβουλία του e-table για τον κλάδο της εστίασης σε Ελλάδα και Κύπρο

Taste and Hospitality

Plantation Rum: Παθιασμένη, περίεργη, εκλεπτυσμένη γεύση απο τον Alexandre Gabriel

Taste and Hospitality

Χρήστος Βασιλειάδης: Τόσες «Εκφράσεις» σε ένα ποτήρι κρασί…

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!