Παρουσίαση Φιλοξενία

Άγιος Θεόδωρος Λάρνακας…σε οδηγεί στο πιο ειδυλλιακό μέρος – Elya Beach Luxury Suites

Με την παρέα πριν από μερικά χρόνια αποφασίσαμε να ανακαλύψουμε τις υπέροχες παραλίες του γραφικού χωριού  Άγιος Θεόδωρος στην επαρχία Λάρνακας. Από τότε μέχρι σήμερα δίνεται από την Άνοιξη μέχρι τα τέλη του Φθινοπώρου «ραντεβού» για κολύμπι ή για να απολαύσουμε φρέσκο ψάρι σε ένα από τα ταβερνάκια του χωριού.

Άγιος Θεόδωρος Λάρνακας | Check In Cyprus

Ο δρόμος που οδηγεί στην παραλιακή περιοχή του χωριού ονομάζεται «Κοιλάδα του Πεντασχοίνου» καθώς βρέχεται από τον Ποταμό Πεντάσχοινο που διαπερνά το χωριό και καταλήγει στη θάλασσα.  Υπάρχουν αρκετές παραδόσεις για την ονομασία, μία εξ αυτών αναφέρει ότι ονομάστηκε έτσι γιατί υπήρχε στην περιοχή μια μεγάλη «κουφή» (φίδι) του ποταμού που είχε μάκρος πέντε σχοινιά.

Άγιος Θεόδωρος

Η διαδρομή προς τη παραλία είναι μοναδική.  Οι σπηλιές και τα φαράγγια που συναντά κανείς στη διαδρομή μαγνητίζουν τα βλέμματα και προσφέρουν ένα θέαμα μοναδικό.  Φθάνοντας στην παραλία, γεμίζει και ευφραίνεται η ψυχή από γαλήνη αντικρίζοντας την απεραντοσύνη του γαλάζιου που απλώνεται επιβλητικά μπροστά στα μάτια του κάθε επισκέπτη.

Elya Beach Luxury Suites

Προορισμός μας ήταν ένα από τα πιο ειδυλλιακά καταλύματα της περιοχής το Elya Beach Luxury Suites, το οποίο είναι το μοναδικό το οποίο προσφέρει απευθείας πρόσβαση στη θάλασσα. Διαθέτει εξωτερική πισίνα για ενήλικες και παιδιά, εγκαταστάσεις μπάρμπεκιου στον κήπο και παραθαλάσσια καταλύματα με δυνατότητα προετοιμασίας γευμάτων.

Τα ευρύχωρα και όμορφα διακοσμημένα διαμερίσματα και οι σουίτες του Elya Beach Luxury Suites έχουν κλιματισμό και πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα. Όλα περιλαμβάνουν καθιστικό, τραπεζαρία, δορυφορική τηλεόραση επίπεδης οθόνης και πλυντήριο ρούχων. Καταλήγουν σε βεράντα και μπαλκόνι.

Μπορείτε να χαλαρώσετε στις ξαπλώστρες, στη σκιά των ελαιόδεντρων, ή να κάνετε θαλάσσια σπορ και καταδύσεις στις εγκαταστάσεις.

Μια μέρα γεμάτη πρωτότυπης ήρεμης ατμόσφαιρας και σύγχρονης αισθητικής. Τα απαλά και χρώματα συνδυασμένα με το πράσινο,μπλε και γαλάζιο, κάνουν τον ταξιδιώτη  να αισθανθείτε αμέσως σαν στο σπίτι του.

Ένα μείγμα από χρώματα, μυρωδιές της φύσης την ώρα που απολαμβάνεις τον καφέ σου να σε «χτυπάνε» σταγόνες από το νερό της θάλασσας από τα κύματα των κυματοθραυστών. Η καθαριότητα του χώρου στα συν. Κάθε λεπτομέρεια στους εξωτερικούς χώρους άρτια ταξινομημένη προσφέροντας έτσι την αίσθηση ότι βρίσκεσαι εκεί μόνο. Παρά το γεγονός ότι σχεδόν το Elya Beach Luxury Suites ήταν σχεδόν γεμάτο δεν άκουγες φωνές ή θορύβους ηχορύπανσης.

Εάν θέλετε την δική μου ταπεινή γνώμη όπου χειμώνα – καλοκαίρι μου αρέσει να εξερευνώ το νησί μας και να μαθαίνω καινούρια πράγματα, το χωριό αυτό έχει κάτι το μαγικό που σε τραβάει σαν «μαγνήτης». Η παραλία με τα υπέροχα καθαρά νερά φημίζεται για τους κολυμβητές με καλές αντοχές αλλά αξίζει να σημειωθεί ότι για τα παιδιά είναι βαθιά λίγο μετά την ακτή.

Οι καλύτερες παραλίες είναι υποκειμενική υπόθεση για τον καθένα από μας. Αυτές όμως που είναι αυτές που είναι απομονωμένες και μακριά από χωματόδρομους  θα να σε οδηγήσει σε μια τέλεια παραλία…εκεί ακριβώς που η ομάδα του καταλύματος φρόντισε να δώσει ένα ήσυχο και εξωτικό περιβάλλον…

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Δωρεάν ξεναγήσεις σε έργα της περιοχής Ακάμα

Taste and Hospitality

«Επιχείρηση» βουτιάς στη θάλασσα από βράχο του Cape Greco (ΦΩΤΟΣ)

«Κλειδώνει» η πόλη, αλλά ξέρουν ότι: «Η υπομονή είναι η τέχνη της ελπίδας»

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!