Διοίκηση Πρόσωπα

Οι νέοι Γενικοί Διευθυντές Ξενοδοχείων για Kanika Hotels & Resorts

Η Kanika Hotels & Resorts ανακοίνωσε ότι ο κ. Βαλεντίν Οσολος διορίστηκε ως ο νέος γενικός διευθυντής του ξενοδοχείου Amavi και η κα. Έλενα Χατζηχαραλάμπους διορίστηκε ως η νέα Γενική Διευθύντρια του Olympic Lagoon Resort στην Πάφο.

Ο κ. Λουτσιάνο Σκέλτζα, Chief Operating Officer της Kanika Hotels & Resorts, δήλωσε ότι αυτοί οι νέοι διορισμοί είναι η  απόδειξη της αφοσίωσης της εταιρείας στους ανθρώπους της. Συνέχισε λέγοντας ότι «Επενδύοντας στους ανθρώπους μας, σημαίνει ότι επενδύουμε στην ανάπτυξη και στην κατάρτισή τους. Στόχος μας είναι να προωθήσουμε περισσότερες γυναίκες σε διευθυντικές θέσεις και να βοηθήσουμε τους ανθρώπους μας να αναπτυχθούν καθώς η ανάπτυξή τους είναι ενδεικτική της ανάπτυξής μας ως εταιρείας ».

Κος Βαλεντίν Όσολος 

Ο κ. Βαλεντίν  Όσολος  έχει τεράστια εμπειρία στον κλάδο της φιλοξενίας και έχει εργαστεί σε πολλά παγκοσμίου φήμης ξενοδοχεία και θέρετρα 5 αστέρων στη Δυτική & Ανατολική Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Καραϊβική. Ο κ. Όσολος προσχώρησε στην Kanika Hotels & Resorts το 2019 ως Γενικός Διευθυντής του Olympic Lagoon Resort στην Πάφο. Το Olympic Lagoon Resort στην Πάφο έχει καθιερωθεί εδώ και καιρό ως το κορυφαίο πολυτελές all inclusive θέρετρο.

Ο κ. Όσολος θα αναλάβει τη θέση του κ. Χάρη Στυλιανού με άμεση ισχύ. Η Kanika Hotels & Resorts θα ήθελε να ευχαριστήσει τον κ. Στυλιανού και να του ευχηθεί καλή τύχη στα μελλοντικά του σχέδια.

Κα Έλενα Χατζηχαραλάμπους

Η Kanika Hotels & Resorts διορίζει νέους Γενικούς Διευθυντές Ξενοδοχείων |  Stockwatch - Παράθυρο στην Οικονομία

Η κ. Έλενα Χατζηχαραλάμπους ξεκίνησε να εργάζεται στην Kanika Hotels & Resorts το 1998. Καθ’ ‘όλη τη διάρκεια της πορείας της στην Kanika Hotels & Resorts, η κ. Χατζηχαραλάμπους κατείχε πολλές διευθυντικές θέσεις. Υπό την ηγεσία και την υποστήριξη του κ. Σκέλτζα και του κ. Όσολος, η κ. Χατζηχαραλάμπους ολοκλήρωσε το πρόγραμμα Kanika Hotels & Resorts Development με μεγάλη επιτυχία, αποκτώντας Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο της Δυτικής Αγγλίας, το 2019.

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Τι είναι το κίνημα Sustainable Food που εισβάλλει στη γαστρονομία

Taste and Hospitality

Η Οροφοκομία η αλλιώς Housekeeping είναι ισως το πιο σημαντικό τµήµα μιας ξενοδοχειακής µονάδας

Taste and Hospitality

Αυξήσεις – φωτιά στα ξενοδοχεία 4 και 5 αστέρων το καλοκαίρι στη Μεσόγειο

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!