Διαγωνισμοί Εκδηλώσεις/Σεμινάρια

EUROSKILLS: Οι δεξιότητες ενός μάγειρα για νέους 17 μέχρι 23 ετών στην Κύπρο

Το Κέντρο Παραγωγικότητας Κύπρου (ΚΕ.ΠΑ.) και ο Σύνδεσμος Αρχιμαγείρων Κύπρου (Σ.Α.Κ.) εξαγγέλλουν την από κοινού συνεργασία για τη διεξαγωγή του Εθνικού Διαγωνισμού Δεξιοτήτων στην ειδικότητα του Μάγειρα για την περίοδο 2021.

Η συμμετοχή των διαγωνιζομένων στον Εθνικό Διαγωνισμό Δεξιοτήτων θα είναι ανοικτή και δωρεάν για όλους τους νέους από 17 μέχρι 23 ετών στην Κύπρο, σύμφωνα με τους όρους προκήρυξης του Διαγωνισμού και ανεξάρτητα αν είναι μέλη του Σ.Α.Κ. ή όχι.

Ο διαγωνισμός EUROSKILLS – YOUNG CHEF OF THE YEAR ο οποίος θα αναδείξει τους εκπροσώπους της Κύπρου θα διεξαχθεί σε δύο στάδια. Το πρώτο στάδιο θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του Σ.Α.Κ. στη Λεμεσό και ο μεγάλος τελικός θα γίνει στα πλαίσια της έκθεσης “HORECA- Gastronomia- Expo 2021” στην Λευκωσία, στις εγκαταστάσεις της Κρατικής Έκθεσης Κύπρου.

18 Οκτωβρίου 16:30 (Γραπτές Εξετάσεις)

Οι γραπτές εξετάσεις θα γίνουν στα γραφεία του Συνδέσμου Αρχιμαγείρων Κύπρου στη βιομηχανική περιοχή Αγίου Αθανασίου (οδός Αλκιδάμου 4α) στην Λεμεσό.

6 Νοεμβρίου στις 09,45 (Ζωντανός διαγωνισμός , μενού τριών πίατων για έξι άτομα)

Οι έξι διαγωνιζόμενοι που θα περάσουν στο μεγάλο τελικό θα πρέπει να ετοιμάσουν μενού τριών πιάτων για έξι άτομα με υλικά τα οποία θα έχουν ήδη ανακοινωθεί από τις 4 του Οκτώβρη.Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του Συνδέσμου Αρχιμαγείρων Κύπρου www.cypruschefsassociation.com κάτω από την έκθεση HORECA – Gastronomia- Expo 2021.

Δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να υποβληθούν στο ειδικό έντυπο που βρίσκεται στην ιστοσελίδα του Συνδέσμου Αρχιμαγείρων Κύπρου και να αποσταλούν ηλεκτρονικά στο [email protected] ή να παραδοθούν ιδιοχείρως μέχρι τις 14/10/2021, στους Επαρχιακούς του Συνδέσμου Αρχιμαγείρων Κύπρου:

Επαρχιακός Λεμεσού: Ανδρέας Ιωάννου 99213469

Επαρχιακός Πάφου: Χρίστος Κουδουνάς 99413207

Επαρχιακός Λευκωσίας: Χριστίνα Αυξεντίου 99486885

Επαρχιακός Λάρνακας: Αντώνης Χαραλάμπους 99617179

Επαρχιακός Αμμοχώστου: Σωτήρης Σωτηρίου 99613906

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον κ. Πέτρο Γαβριήλ στο τηλ. 99213468 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Limassol Agora: Έτοιμος στα sets του ο DJ Κώστας Κρητικός!

Νικητής Διαγωνισμού: Σας πάμε στην Ολυμπιάδα Χαλκιδικής!

Taste and Hospitality

Fork Food Market: Επιστρέφουν για τα τελευταία δύο markets του καλοκαιριού!

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!