Πρόσωπα Φιλοξενία

Ο Γιώργος Πεγιάζης ανέλαβε τα ηνία της κυπριακής αλυσίδας ΤHE HUB CAFÉ!

Ο νέος CEO έχει διακριθεί επάξια στην δεκαετή του εμπειρία στον τομέα του τουρισμού και των πωλήσεων μέσα από τα καθήκοντα του και την προσφορά του στην ξενοδοχειακή και επισιτιστική βιομηχανία.

Η καινούργια ιδιοκτησία της βραβευμένης Κυπριακής αλυσίδας οργανικού καφέ, επενδύει στις γνώσεις, την εμπειρία και το όραμα του Γιώργου Πεγιάζη θέτοντας σε άμεση δράση το πλάνο επέκτασης του concept των ΤHE HUB CAFÉ, τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό.  

Παράλληλα, ο Αντρέας Χούτρης συνεχίζει στα καθήκοντα του ως Operations Director. Με την μεγάλη του εμπειρία και την εκτενή γνώση του κλάδου, ο Αντρέας θα συνεχίσει να προσφέρει στην ανοδική πορεία των ΤHE HUB CAFÉ.

Το ΤHE HUB CAFÉ έχει ξεχωρίσει για τον οργανικό καφέ και τα βιολογικά του προϊόντα αλλά και τον ανθρωποκεντρικό του χαρακτήρα. Είναι ένα σύγχρονο μοντέλο franchise, που ξεκίνησε το 2017 με το άνοιγμα του πρώτου της καταστήματος στην Λεωφόρο Μακαρίου στη Λεμεσό και απαριθμεί σήμερα πέντε καταστήματα στη Λεμεσό, ενώ πολύ σύντομα θα επεκταθεί και στην Λάρνακα στο καινούργιο εμπορικό κέντρο Larnaca Metropolis Mall.

 «Το όραμά μας βρίσκεται σε απόλυτη αρμονία με την ηθική μας υποχρέωση απέναντι στους καταναλωτές του καφέ και το περιβάλλον» αναφέρουν οι υπεύθυνοι της αλυσίδας εξηγώντας ότι πάνω απ’ όλα στοχεύουν στην υψηλή ποιότητα οργανικού καφέ, υπηρεσιών και υγιεινής ζωής.

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Φρύνη Μιχαήλ η κυρία του ΚΟΤ για 14 χρόνια… Η «μετάλλαξη» σε Υφ.Τουρισμού

Aυτή είναι η νέα παραλία στην κοινότητα Γιαλιάς στην επαρχία Πάφου

Θεοφύλακτος Μαυρομμάτης: Ο οραματιστής που ανέδειξε την περιοχή Γερμοσόγειας τουριστικά

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!