Νεα της Αγορας Νέες Αφίξεις

Ανοίγει και πάλι το Cohiba Atmosphere Nicosia

To εμβληματικό Cigar Lounge στη Λευκωσία είναι έτοιμο να φιλοξενήσει και πάλι τους cigar aficionados και όχι μόνο, μετά από μια βδομάδα «ανακωχής» λόγω καλοκαιρινών διακοπών.

Στο πλήρως ανακαινισμένο διατηρητέο σπίτι στον Άγιο Ανδρέα που στεγάζει το εμβληματικό cigar lounge  ο επισκέπτης βιώνει  μια ξεχωριστή εμπειρία γεύσεων και αρωμάτων.

‘Έπιπλα ειδικά ανατομικά σχεδιασμένα για να καλύπτουν τις ανάγκες των πελατών, διακοσμητικά που συνάδουν με την όλη ιδέα, ανάλαφροι συνδυασμοί χρωμάτων που ξεκουράζουν, χαλαρωτική μουσική, στοιχεία στον περιβάλλοντα χώρο που οδηγούν σε μια ξεχωριστή εμπειρία οι πρώτες παρατηρήσεις του επισκέπτη . Γιατί όπως γνωρίζουν οι λάτρεις του είδους, το πούρο δεν είναι κάπνισμα αλλά μια μοναδική εμπειρία.

Στο Cohiba Atmosphere Nicosia κάποιος θα βρει μεγάλη συλλογή κουβανέζικων πούρων, διάφορα αξεσουάρ, μια κάβα και ένα μπαρ που διαθέτει ένα εύρος με τα καλύτερα οινοπνευματώδη για ιδανικό paring με το αγαπημένο σας πούρο, και τα καλύτερα μείγματα αρωματικών καφέδων.

Ανοιχτό από τις 10 το πρωί μέχρι και τις 12 τα μεσάνυκτα, το  Cohiba Atmosphere Nicosia είναι ιδανικό για την παρέα, για στιγμές χαλάρωσης αλλά και για επαγγελματικές συναντήσεις και εξόδους.

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Δεν αποκλείονται πιο σκληρά μέτρα σε Αραδίππου και Πάφο

Taste and Hospitality

Ελλάδα: Πού κρίνεται το στοίχημα Σεπτ.-Οκτ. για τον τουρισμό

Taste and Hospitality

Κερνάει ο Αργεντίνος για το ρεκόρ του και έστειλε μπύρες στους τερματοφύλακες…

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!