Παρουσίαση Φιλοξενία

Βουτιές στον Άγιο Ερμογένη στον όρμο της Επισκοπής

Η παραλία Κούριο ή αλλιώς Άγιος Ερμογένης βρίσκεται στον όρμο της Επισκοπής, περίπου 17χλμ. από το Λιμάνι. Η παραλία προσφέρει μεγάλη ποικιλία σε ομπρέλες, ξαπλώστρες και επιλογές θαλάσσιων σπορ. Η ακτή είναι απίστευτα φιλική προς την οικογένεια, καθώς η γαλάζια σημαία του Κουρίου αντιπροσωπεύει τα καθαρά και ασφαλή για κολύμπι νερά.

Η φυσική, τραχιά και ατίθαση ομορφιά της, την κάνει το τέλειο σημείο για να τραβήξει κάποιος τις καλύτερες φωτογραφίες, καταγράφοντας το εντυπωσιακό φυσικό τοπίο της ακτής.

Η ακτή του Κουρίου, προσφέρει μια έντονη αντίθεση με τα τυπικά ήρεμα νερά που βρίσκουμε σε όλη την Κύπρο, καθώς οι άνεμοι εδώ καθιστούν την περιοχή ιδανική για τους surfers. Η επιρροή της παλίρροιας είναι εκπληκτικά χαλαρωτική καθώς και πολύ πιο συναρπαστική από μια τυπική βουτιά στη θάλασσα.

Για τους καλοφαγάδες, θα βρείτε διαφορετικές επιλογές τόσο σε εστιατόρια όσο και καφετέριες ακριβώς στην άκρη της θάλασσας.

Παραλία Κουρίου (Άγιος Ερμογένης)

Αφού έχετε απολαύσει όλα όσα μπορεί να σας προσφέρει η παραλία προχωρήστε προς τα αρχαία ερείπια του Κουρίου καθώς είναι αναμφισβήτητα το καλύτερο μέρος για να παρατηρήσετε την παραλία και το δραματικό αυτό τοπίο από ψηλά. 

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

«Παραλία των Λαχανικών»: Ίσως η πιο περίεργη περιοχή της Κύπρου (ΦΩΤΟΣ)

Λεμεσός: Έφτιαξε χωριό – μινιατούρα για να του θυμίζει την Λεύκα (ΦΩΤΟΣ)

Taste and Hospitality

Βουνί: Οδοιπορικό στο διαμάντι της επαρχίας Λεμεσού

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!