Εκδηλώσεις Εκδηλώσεις/Σεμινάρια

Επιλογές από Emirates για να επισκεφτείτε Ντουμπάι & Expo 2020

Η Emirates, ο Κορυφαίος Συνεργάτης και η Επίσημη Αεροπορική Εταιρία του Expo 2020 Dubai λανσάρει την τελευταία της πρωτοβουλία, μέρος της παγκόσμιας καμπάνιας προώθησης του Ντουμπάι ως έναν ελκυστικό προορισμό για όλους το φετινό χειμώνα.

Η προσφορά Early Bird Expo 2020 Dubai της Emirates που παρουσιάστηκε παγκοσμίως αυτή την εβδομάδα θα δώσει στους πελάτες της την ευκαιρία να εξοικονομήσουν μέχρι και 20% στα ταξίδια προς το Ντουμπάι όταν κλείνουν τις θέσεις τους από νωρίς. 

Ο Adnan Kazim, Γενικός Εμπορικός Διευθυντής της Emirates δήλωσε: «Το Ντουμπάι έχει να προσφέρει κάτι σε όλους και φέτος το χειμώνα, καθώς η πόλη μας φιλοξενεί την Expo 2020, ο ενθουσιασμός και η γκάμα των αξιοθέατων για τους επισκέπτες θα αυξηθεί, συμπεριλαμβανομένων μοναδικών εμπειριών».

Προσέθεσε επίσης ότι «ως εθνικός αερομεταφορέας του  Ντουμπάι, η Emirates ξεκινά μια σειρά πρωτοβουλιών για να καταστήσει ακόμη πιο ελκυστική την πόλη και να ωθήσει τους ταξιδιώτες να σχεδιάσουν την επίσκεψή τους και να απολαύσουν το Ντουμπάι. Τον περασμένο μήνα, ανακοινώσαμε ότι θα δώσουμε ένα δωρεάν ημερήσιο πάσο για την Expo σε κάθε πελάτη της Emirates που ταξιδεύει στο Ντουμπάι κατά τη διάρκεια του Expo και παρουσιάσαμε μια καινοτόμο προσφορά «ένα μίλι το λεπτό» για τα μέλη του Skywards. Σήμερα ξεκινάμε μια έκπτωση για κρατήσεις προς Ντουμπάι που λαμβάνουν χώρα νωρίς . Τις επόμενες εβδομάδες, σχεδιάζουμε να διαθέσουμε προσφορές προσαρμοσμένες για οικογένειες, μια ειδική έκδοση Expo του δημοφιλούς προϊόντος μας «My Emirates Pass», μια εορταστική προσφορά για την 50η επέτειο των ΗΑΕ και όχι μόνο, οπότε μείνετε συντονισμένοι ».

Emirates expands its global network with restart of flights to Istanbul

Είτε εξερευνήσετε την πόλη μόνοι σας, ως οικογένεια είτε για να επανασυνδεθείτε με την οικογένεια και τους φίλους σας, δεν υπήρξε ποτέ καλύτερη στιγμή για να επισκεφτείτε το Ντουμπάι από αυτή τη χειμερινή περίοδο. Οι τρέχουσες ειδικές προσφορές της Emirates περιλαμβάνουν:

Προσφορά Early bird: Αυτή η ειδική προσφορά ισχύει για εισιτήρια μετ’ επιστροφής με τελικό προορισμό το Ντουμπάι για ταξίδια μεταξύ 26 Σεπτεμβρίου 2021 και 31 Μαρτίου 2022 και για κρατήσεις από 09 Σεπτεμβρίου έως 30 Σεπτεμβρίου 2021 μέσω του https://www.emirates.com/gr/greek/discover-dubai/expo-2020/expo-claim-ticket/, μέσω του τηλεφωνικού κέντρου της Emirates ή καταστημάτων λιανικής πώλησης ή ταξιδιωτικού πράκτορα. Η προσφορά ισχύει για ναύλους στη Διακεκριμένη και Οικονομική θέση στις κατηγορίες Saver, Flex, Flex+.*

Δωρεάν ημερήσιο πάσο  για την Expo: Οι πελάτες της Emirates που επισκέπτονται και ταξιδεύουν στο Ντουμπάι οποιαδήποτε στιγμή κατά τη διάρκεια της πολυαναμενόμενης εκδήλωσης Expo 2020, θα έχουν δικαίωμα να λάβουν ένα δωρεάν ημερήσιο πάσο για την Expo για κάθε αεροπορικό εισιτήριο που έχουν κλείσει με την αεροπορική εταιρεία. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτήν την προσφορά, επισκεφθείτε τη σελίδα της αποκλειστικής προσφοράς.

Κερδίστε ένα μίλι ανά λεπτό στο Ντουμπάι: Οι πελάτες της Emirates μπορούν να κερδίσουν 1 Skywards Mile για κάθε 1 λεπτό που μένουν στο Ντουμπάι μεταξύ 01 Οκτωβρίου 2021 και 31 Μαρτίου 2022. Τα υπάρχοντα και νέα μέλη της Emirates Skywards που εγγράφονται στο πρόγραμμα πριν από τις 31 Μαρτίου 2022, μπορούν να επωφεληθούν από την προσφορά στο Emirates.com και να κερδίσουν έως και 5.000 μίλια. Η προσφορά ισχύει για όλα τα αεροπορικά εισιτήρια της Emirates που αγοράστηκαν μεταξύ 01 Αυγούστου 2021 και 31 Μαρτίου 2022, για ταξίδια κατά τη διάρκεια της Expo 2020 Dubai. Στην προσφορά περιλαμβάνονται επίσης οι πτήσεις της Emirates  που πραγματοποιεί η flydubai με αριθμό πτήσης της Emirates (EK).

Καθώς ανοίγουν ξανά τα διεθνή σύνορα και μειώνονται οι ταξιδιωτικοί περιορισμοί, η Emirates ξεκίνησε τις υπηρεσίες επιβατών σε περισσότερους από 120 προορισμούς και πραγματοποιεί σύνδεση μεταξύ Λάρνακας και Ντουμπάι 5 φορές την εβδομάδα.

Ανακαλύψετε το Ντουμπάι με την Emirates

Το Ντουμπάι άνοιξε με ασφάλεια για διεθνείς επαγγελματίες και επισκέπτες τον Ιούλιο του 2020 και παραμένει ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς διακοπών στον κόσμο. Από τις ηλιόλουστες παραλίες και τις δραστηριότητες πολιτιστικής κληρονομιάς έως της παγκοσμίου φήμης εγκαταστάσεις φιλοξενίας και αναψυχής, το Ντουμπάι προσφέρει μια ποικιλία εμπειριών παγκόσμιας κλάσης. Ήταν μία από τις πρώτες πόλεις του κόσμου που απέκτησε τη σφραγίδα Safe Travels από το World Travel and Tourism Council (WTTC) – το οποίο επιδοκιμάζει τα ολοκληρωμένα και αποτελεσματικά μέτρα του Ντουμπάι για τη διασφάλιση της υγείας και της ασφάλειας των επισκεπτών.

Expo 2020 Ντουμπάι

Το Ντουμπάι θα φιλοξενήσει την Expo 2020 από τον Οκτώβριο του 2021 ως τον Μάρτιο του 2022. Μέσα από το θέμα του Connecting Minds, Creating the Future, το Expo 2020 Dubai στοχεύει να εμπνεύσει τους ανθρώπους αναδεικνύοντας τα καλύτερα παραδείγματα συνεργασίας και καινοτομίας από όλο τον κόσμο.

Η Expo 2020 Dubai θα είναι η πρώτη Παγκόσμια Έκθεση που φιλοξενήθηκε ποτέ στις περιοχές της Μέσης Ανατολής, της Αφρικής και της Νότιας Ασίας. Το πλούσιο πρόγραμμα των έξι μηνών θα είναι γεμάτο εμπειρίες που ταιριάζουν σε όλες τις ηλικίες και τα ενδιαφέροντα, συμπεριλαμβανομένης μιας πλούσιας σειράς θεματικών εβδομάδων, ψυχαγωγίας και εκπαίδευσης, ενώ οι λάτρεις της τέχνης και της κουλτούρας, οι φανατικοί της τεχνολογίας και της καινοτομίας μπορούν να απολαύσουν εκθέσεις, εργαστήρια, παραστάσεις, ζωντανές εμφανίσεις και άλλα πολλά. Οι φίλοι της αρχιτεκτονικής θα περιστοιχίζονται από εμπνευσμένα σχέδια καθ’ όλη τη διάρκεια της Expo 2020. Οι επισκέπτες μπορούν να περάσουν από το εθνικό τους περίπτερο για να πάρουν μια γεύση από το σπίτι τους και από τα 190 περίπτερα των άλλων χωρών. Οι λάτρεις της αρχιτεκτονικής ανυπομονούν να απολαύσουν τα πολλά εμπνευσμένα σχέδια στο χώρο της Expo 2020, ενώ όσοι ενδιαφέρονται για μελλοντικές καινοτομίες που κάνουν τη διαφορά στον κόσμο αύριο μπορούν να περάσουν από τα διάφορα θεματικά και ειδικά περίπτερα.

Ταξιδεύοντας με την Emirates

Υγεία και ευεξία: Διατηρώντας την υγεία και την ευημερία των επιβατών της ως κορυφαία προτεραιότητα, η Emirates εισήγαγε μια ολοκληρωμένη σειρά μέτρων ασφαλείας σε κάθε βήμα του ταξιδιού των πελατών. Η αεροπορική εταιρεία εισήγαγε επίσης πρόσφατα ανέπαφη τεχνολογία και αύξησε τις δυνατότητες ψηφιακής επαλήθευσης για να προσφέρει στους πελάτες της ακόμα περισσότερες ευκαιρίες να χρησιμοποιήσουν το IATA Travel Pass αυτό το καλοκαίρι.

Διασφάλιση ταξιδιού: Η Emirates συνεχίζει να ηγείται της βιομηχανίας με καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες που καλύπτουν τις ανάγκες των ταξιδιωτών σε μια δυναμική περίοδο. Πρόσφατα, η αεροπορική εταιρεία προχώρησε περαιτέρω τις πρωτοβουλίες της για την εξυπηρέτηση πελατών με ακόμη πιο γενναιόδωρες και ευέλικτες πολιτικές κρατήσεων, επέκταση της ασφαλιστικής κάλυψης πολλαπλών κινδύνων και βοηθώντας πιστούς πελάτες να διατηρήσουν τα μίλια και την βαθμίδα τους.

Οι πελάτες ενθαρρύνονται να ελέγξουν τους τελευταίους κρατικούς ταξιδιωτικούς περιορισμούς στη χώρα καταγωγής τους και να διασφαλίσουν ότι πληρούν τις ταξιδιωτικές απαιτήσεις του τελικού προορισμού τους.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις απαιτήσεις εισόδου για διεθνείς επισκέπτες στο Ντουμπάι, επισκεφθείτε το https://www.emirates.com/cy/greek/help/covid-19/dubai-travel-requirements/

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Πάμε στο καφενείο 7 Κλειδιά…για κρασί!

Taste and Hospitality

Πισσούρια 2022: Με άρωμα οίνου και πισσουρκώτικο χαλλούμι

Taste and Hospitality

Χριστουγεννιάτικο Φεστιβάλ Φαγητού – Λάρνακα 2021

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!