Επιχειρηματικά Νεα της Αγορας

Qatar Airways: Καμπάνια με ειδικούς ναύλους σε πάνω από 140 προορισμούς

Η Qatar Airways προσφέρει στους πελάτες της στην Κύπρο μεγάλες εξοικονομήσεις με ναύλους από 369€ σε περισσότερους από 140 προορισμούς και διπλάσια Qpoints μέχρι τις 13 Σεπτεμβρίου. Τα νέα μέλη που εγγράφονται στο πρόγραμμα ανταμοιβής της Qatar Airways Privilege Club, θα κερδίσουν 5.000 Bonus Qmiles και μια αποκλειστική προσφορά για πτήσεις για να παρακολουθήσουν το FIFA World Cup Qatar 2022.

Οι επιβάτες μπορούν να απολαύσουν τις βραβευμένες υπηρεσίες της Qatar Airways και να χρησιμοποιήσουν την ειδική προσφορά σε προορισμούς στην Αφρική, Μέση Ανατολή, Ασία και Αμερική μόνο μέσω του www.qatarairways.com.

Η προσφορά ισχύει για όλες τις πτήσεις της Qatar Airways για τις οποίες θα γίνει κράτηση από 07 Σεπτεμβρίου έως 13 Σεπτεμβρίου. Για να επωφεληθούν από αυτήν την προσφορά, οι επιβάτες πρέπει να κάνουν κράτηση διαδυκτιακά στο qatarairways.com για ταξίδια από 07 Σεπτεμβρίου 2021 μέχρι 31 Αυγούστου 2022.

Οι επιβάτες της Οικονομικής Θέσης μπορούν να απολαύσουν ναύλους από 369€ σε προορισμούς όπως Νέα Υόρκη, Μαλδίβες και Ντουμπάι ενώ οι επιβάτες Διακεκριμένης Θέσης μπορούν να απολαύσουν ναύλους από 1,569€  σε προορισμούς όπως Μουσκάτ, Σεϋχέλλες και Κέιπ Τάουν.

Το Privilege Club ανοίγει έναν κόσμο μοναδικών ευκαιριών και αποκλειστικών ταξιδιωτικών προνομίων, όπως απεριόριστη πρόσβαση σε σαλόνια αεροδρομίου, δωρεάν επιπρόσθετες αποσκευές, προτεραιότητα check-in, διάφορα επιπέδα bonus και πολλά άλλα. Πέρυσι, το Privilege Club συνέχισε να επενδύει στην αναβάθμιση του προγράμματος, συμπεριλαμβανομένης της μείωσης έως και 49% του αριθμού των Qmiles που απαιτούνται για κράτησεις πτήσεων. Αναθεώρησε επίσης την πολιτική Qmiles, έτσι ώστε όταν ένα μέλος τα κερδίζει ή τα ξοδεύει, το υπόλοιπό των Qmiles να ισχύει για 36 μήνες.

Ο εθνικός αερομεταφορέας του κράτους του Κατάρ συνεχίζει την ανοικοδόμηση του δικτύου του, το οποίο σήμερα αποτελείτε από πάνω από 140 προορισμούς. Με περισσότερες συχνότητες να προστίθενται σε βασικούς κόμβους, η Qatar Airways προσφέρει ασυναγώνιστη συνδεσιμότητα στους επιβάτες, καθιστώντας τους εύκολο να αλλάξουν τις ημερομηνίες ταξιδιού ή τον προορισμό τους, όπως απαιτείται.

Καθώς οι ταξιδιώτες επιστρέφουν στα ταξίδια με την Qatar Airways, μπορούν να είναι σίγουροι γνωρίζοντας ότι ταξιδεύουν με τη μόνη αεροπορική εταιρεία στον κόσμο που, μαζί με τον υπερσύγχρονο παγκόσμιο κόμβο της, το Διεθνές Αεροδρόμιο Χαμάντ, έχει επιτύχει τέσσερις αξιολογήσεις 5 αστέρων από το Skytrax-συμπεριλαμβανομένης της διάσημης αξιολόγησης 5 αστέρων για αεροπορικές εταιρείες, βαθμολογίας αεροδρομίου 5 αστέρων, αξιολόγησης ασφάλειας αεροπορικών εταιρειών COVID-19 5 αστέρων και αξιολόγησης ασφάλειας αεροδρομίου COVID-19 5 αστέρων. Επιπλέον, το Διεθνές Αεροδρόμιο Χαμάντ βραβεύθηκε πρόσφατα με το πολυπόθητο βραβείο του Skytrax, ως το καλύτερο αεροδρόμιο στον κόσμο για το έτος 2021.

Για πλήρεις λεπτομέρειες όλων των μέτρων που έχουν εφαρμοστεί επί των αεροσκαφών και στο Διεθνές Αεροδρόμιο Χαμάντ, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.qatarairways.com/safety.

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Σε κοινοπραξία κολοσσών η ανέγερση του Limassol Blu Marine

Taste and Hospitality

«Μικρή Βενετία» στο check- in του αεροδρομίου Λάρνακας…(ΒΙΝΤΕΟ/ΦΩΤΟ)

Taste and Hospitality

Airbus: Προειδοποιεί 135.000 εργαζομένους «να προσδεθούν», ενόψει περισσότερων απολύσεων

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!