Νέα Νεα της Αγορας

Κλειστή μια λωρίδα παρά τον Κόρνο για τρεις μήνες

Οδικά έργα για 3 μήνες στον κόμβο Κόρνου του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Λεμεσού.Εργασίες κατασκευής της νέας εξόδου από τον Κόρνο στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού θα εκτελούν και για τρεις μήνες περίπου από το προσεχές Σάββατο, σύμφωνα με το Τμήμα Δημοσίων Έργων.

Σε ανακοίνωση του Τμήματος την οποία μεταδίδει το ΓΤΠ αναφέρεται ότι κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας, μετά την έξοδο Κόρνου στον αυτοκινητόδρομο, με κατεύθυνση τη Λεμεσό, θα είναι κλειστή για 400μ. περίπου και η τροχαία κίνηση προς Λεμεσό θα διοχετεύεται στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας.

Επίσης, όπως αναφέρεται, την περίοδο 22/9/2021 – 2/10/2021, μεταξύ των ωρών 08:30 – 17:00, συμπεριλαμβανομένων των Σαββατοκύριακων, εκτός αργίας, θα εκτελούνται εργασίες συντήρησης του οδικού φωτισμού σε τμήματα του αυτοκινητοδρόμου Λάρνακας – Κοφίνου (παρά τον κυκλικό κόμβο Κοφίνου) και των παρακείμενων εξόδων, της Επαρχίας Λάρνακας.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείνει τμηματικά η μία λωρίδα κυκλοφορίας, 1500μ. περίπου κάθε φορά, και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων «απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και υπομονή και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας».

ΚΥΠΕ 

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Ποιες επιχειρήσεις εξαιρούνται απο το lockdown

Taste and Hospitality

Διαλύθηκε η διασκέδαση: Λειτουργούν μόνο το 65% των επιχειρήσεων – Κίνηση μόνο τα Σ/Κ

Taste and Hospitality

Έρχονται τα πρώτα χιόνια στο Τρόοδος

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!