Εφοδιαστική Αλυσίδα Παρουσίαση

Παγωτά Ηράκλης: Eπέκταση σε Λευκωσία, Αγία Νάπα και Πάφο

«Ο κόσμος μας πιέζει να επεκταθούμε και σε άλλες περιοχές, καθώς ο καθένας θέλει να έχει κοντά στη γειτονιά του ένα κατάστημα για να μπορεί να προμηθεύεται το παγωτό μας. Ιδανικές περιοχές για τα νέα Heraclis είναι ο Στρόβολος, η Έγκωμη αλλά και παραλιακά, στην Αγία Νάπα, την Πάφο κ.λπ.», δηλώνουν σε συνέντευξή τους οι Σταύρος, Ηράκλης και Βαγγέλης Βρόντης, Διευθύνοντες Εταίροι της Heraclis.

Μιλώντας στο franchise-success.gr και ερωτηθέντες για τις ιδανικές τοποθεσίες για ένα κατάστημα Heraclis τονίζουν:

«Στη Λευκωσία, στον Στρόβολο, υπάρχει μία περιοχή που είναι αρκετά εμπορική. Στην Έγκωμη. Τώρα αναφορικά με άλλες πόλεις, ένα κατάστημα Heraclis θα ταίριαζε παραλιακά, στην Αγία Νάπα, την Πάφο κ.λπ. Το δικό μας κατάστημα βρίσκεται σε πεζόδρομο. Θα προτιμούσαμε τα νέα καταστήματα να βρίσκονται σε σημείο όπου να είναι εύκολη η στάθμευση οχημάτων».

Όσον αφορά τον χαρακτήρα των καταστημάτων Heraclis, επισημαίνουν ότι αυτά εκπέμπουν καθαριότητα, φιλοξενία.

«Διαθέτουμε ωραίες βιτρίνες, τις οποίες μπορεί να δει ακόμα και ένας περαστικός. Ακόμα και ένα παιδάκι 3-4 χρονών, μπορεί να δει τα παγωτά μας, χωρίς να χρειαστεί να το πάρει αγκαλιά ο γονέας του.Το κατάστημα στη Ληδρας έχει πολύ μεγάλο χώρο, οπότε υπάρχει μία γωνιά για τον καθένα. Δηλαδή, για την οικογένεια, για ζευγάρια, για άτομα μεγαλύτερης ηλικίας. Όποιος επισκέπτεται το κατάστημα περνά ευχάριστα την ώρα του. Επιπλέον, το προσωπικό μας είναι φιλικό κι ευγενικό, γεγονός που εκτιμάται ιδιαίτερα από τους πελάτες μας», σημειώνουν οι Διευθύνοντες Εταίροι της Heraclis.

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Σαμπάνια: Αυτό που την κάνει τόσο ξεχωριστή…είναι και η ιστορία της

Taste and Hospitality

Το κρέας στη νέα εποχή

Taste and Hospitality

McDonald’s: Κατέγραψαν τις υψηλότερες πωλήσεις τους από το 1993

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!