Back of the House (BOH) Διοίκηση

ΜindLab: Κορυφαία 8 εργαλεία SEO

Ως έμπορος ή επιχειρηματίας ιστότοπων, η διαθεσιμότητα τουλάχιστον ενός εργαλείου SEO στο οπλοστάσιό σας σας διευκολύνει να εντοπίσετε βελτιώσεις στον ιστότοπό σας όσον αφορά την ενίσχυση των οργανικών κατατάξεων και την προβολή της αναζήτησής σας. Είτε χρειάζεται να ελέγξετε την ταχύτητα και την ανταπόκριση του ιστότοπού σας, να προσδιορίσετε συνδέσμους υψηλής ποιότητας ή να πραγματοποιήσετε έρευνα λέξεων-κλειδιών και ανάλυση ανταγωνισμού, ένα εργαλείο SEO μπορεί να σας διευκολύνει να το κάνετε. Οι επιχειρήσεις μπορούν επίσης να επωφεληθούν από τη χρήση ενός από αυτά τα εργαλεία SEO, ώστε να μπορούν να χειριστούν όλα τα μέρη του SEO σε βασικό επίπεδο.

1) Moz

Η Moz είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες ψηφιακού μάρκετινγκ στον κόσμο. Αυτό το εργαλείο SEO διαθέτει λύσεις που υπερβαίνουν κατά πολύ τη βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης. Η ομάδα ειδικών SEO από τη Moz παρέχει προληπτική στρατηγική για την αξιοποίηση της οργανικής επισκεψιμότητας μέσω αποτελεσματικού SEO και κοινωνικών μέσων. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε μια πλήρη σειρά αποτελεσματικών λύσεων μάρκετινγκ στο διαδίκτυο.

2) Screaming Frog

Το Screaming Frog είναι μια δυναμική λύση βελτιστοποίησης περιεχομένου σχεδιασμένη για ΜΜΕ και ιδιώτες. Η πλατφόρμα σάς επιτρέπει να αρχίσετε να δημιουργείτε περιεχόμενο με ελάχιστες δεξιότητες, προτού σας μεταφέρει σε ολόκληρη τη διαδικασία βελτιστοποίησης, από τη δημιουργία έως τη βελτιστοποίηση και ακολουθώντας τον χάρτη πορείας των αναλυτικών στοιχείων. Όταν βρίσκεστε σε πλήρη ροή εργασιών βελτιστοποίησης, μπορείτε να δείτε τις βαθμολογίες διαφόρων backlinks, να τις αναλύσετε και να τις εφαρμόσετε. Το Backlinko Backlinko είναι ένας αξιόπιστος συνεργάτης επιτυχημένων ΜΜΕ και οργανισμών σε όλο τον κόσμο. Προσφέρει επίσης έναν πλήρη έλεγχο SEO στον ιστότοπό σας για να ελέγξετε αν χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό σας ως καλός πρεσβευτής μάρκας ή εάν υπάρχουν ζητήματα που πρέπει να αντιμετωπιστούν, όπως λείπουν backlinks και κακό περιεχόμενο στον ιστότοπό σας.

3) SEO Powersuite

Η γενική τάση του λογισμικού SEO είναι προς εργαλεία αιχμής που διευκολύνουν τους εμπόρους και τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων να αξιοποιήσουν τα καλύτερα εργαλεία της αγοράς (SEO Powersuite). Ένα τέτοιο εργαλείο που μπορεί να σας βοηθήσει πολύ να επιτύχετε την υψηλότερη προβολή αναζήτησης είναι το Tool 3SEO PowerSuite. Το διαδικτυακό εργαλείο SEO αποτελείται από δύο λειτουργίες. Ο πρώτος είναι ο πίνακας ελέγχου των κοινωνικών μέσων, όπου μπορείτε να επιλέξετε τα μεγαλύτερα κοινωνικά δίκτυα που θέλετε να παρακολουθείτε με αυτόν τον τρόπο, συμπεριλαμβανομένων του Twitter, του Facebook, του LinkedIn και του Instagram. Επιπλέον, μπορείτε επίσης να ελέγξετε τους συνδέσμους συνεργατών σας μέσω του εργαλείου. Η δεύτερη σημαντική λειτουργία είναι η βελτιστοποίηση λέξεων -κλειδιών που σας βοηθά να προσδιορίσετε τον καλύτερο συνδυασμό λέξεων -κλειδιών για τον ιστότοπό σας, προκειμένου να επιτύχετε υψηλότερη προβολή αναζήτησης.

4) SEO Rank Monitor

Ένα εργαλείο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να παρακολουθείτε την επιτυχία των καμπανιών σας SEO είναι το SEO Rank Monitor. Το εργαλείο θα σας δείχνει οποιαδήποτε δεδομένη κατάταξη λέξεων -κλειδιών ή χρησιμοποιώντας τα backlinks σας για την κατάταξη αυτών των λέξεων -κλειδιών. Μπορείτε να βρείτε το εργαλείο στον ιστότοπο του TechGadget. Αυτό είναι το πώς, το οποίο είναι ένα εργαλείο που θα σας βοηθήσει με τη δημιουργία δυνητικών πελατών παρακολουθώντας τα αποτελέσματα δυνητικών πελατών σας στο Google. Για να το χρησιμοποιήσετε, πρέπει να εγγραφείτε. Το εργαλείο παρέχει ένα γράφημα που σας δείχνει τον όγκο των δυνητικών πελατών που έχετε δημιουργήσει μετά την αναφορά στον ιστότοπό σας. Έτσι, είναι ένα άλλο εργαλείο που σας βοηθά να προσδιορίσετε την κατάσταση του ιστότοπού σας και θα σας βοηθήσει να επιλέξετε τις βέλτιστες λέξεις -κλειδιά για τη βελτίωση της κατάταξης του ιστότοπού σας. Για να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο, πρέπει να εγγραφείτε και να συνδέσετε τους λογαριασμούς σας στο Facebook, το Twitter ή άλλους λογαριασμούς κοινωνικής δικτύωσης.

5) Rank Checker

Το Rank Checker είναι ένα από τα καλύτερα εργαλεία SEO εκεί έξω, καθώς σας επιτρέπει να πραγματοποιείτε έρευνα λέξεων -κλειδιών και έρευνα κατάταξης λέξεων -κλειδιών. Το εργαλείο διαθέτει ένα αυτοματοποιημένο εργαλείο έρευνας λέξεων -κλειδιών που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον προσδιορισμό των λέξεων -κλειδιών που χρησιμοποιεί το κοινό -στόχος σας για την αναζήτηση συγκεκριμένου προϊόντος ή υπηρεσίας στον κλάδο σας. Το Rank Checker σας βοηθά να πραγματοποιήσετε έρευνα λέξεων -κλειδιών με τη βοήθεια ενός ισχυρού κινητήρα που μπορεί να εντοπίσει πάνω από 500 εκατομμύρια λέξεις -κλειδιά που χρησιμοποιούνται συνήθως στη θέση σας. Το εργαλείο μπορεί επίσης να κατατάξει τις λέξεις -κλειδιά σας με τη βοήθεια μιας προηγμένης αναφοράς λέξεων -κλειδιών. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τον Έλεγχο κατάταξης για να προσδιορίσετε τον όγκο αναζήτησης για τις λέξεις -κλειδιά σας και να κατανοήσετε την απόδοση των λέξεων -κλειδιών σας ως προς την κατάταξη.

6) SEMrush

Ένα από τα πιο συχνά χρησιμοποιούμενα εργαλεία SEO, το SEMrush κατατάσσεται ακριβώς στο top 10 της Google, με πάνω από 100 εκατομμύρια μηνιαίους χρήστες. Το SEMrush διευκολύνει τον καθένα, ανεξάρτητα από το τεχνικό του υπόβαθρο, να κατανοήσει τις γενικές πληροφορίες για το πώς λειτουργούν οι μηχανές αναζήτησης και πώς μπορούν να τον βοηθήσουν να βελτιώσει τους ιστότοπούς του. SEMrush αυτό το εργαλείο SEO, αν και ίσως λιγότερο δημοφιλές από το SEMrush, είναι επίσης απαραίτητο για την κατανόηση του τρόπου λειτουργίας των μηχανών αναζήτησης και των ιστότοπων. Είναι μια μεγάλη πηγή πληροφοριών για οποιονδήποτε, ειδικά για τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, να γνωρίζουν ποιες λέξεις -κλειδιά και εργαλεία SEO θα ήταν χρήσιμα στους ιστότοπούς τους. Αυτό το δημοφιλές εργαλείο το SEMrush σας βοηθά να αναλύσετε την απόδοση του ιστότοπού σας και να προσδιορίσετε ποιοι παράγοντες καθορίζουν την κατάταξη και την προβολή του στις μηχανές αναζήτησης.

7) SERP Scanner

Τα εργαλεία SEO του SERP Scanner και τα εργαλεία βελτιστοποίησης είναι σχεδόν συνώνυμα μεταξύ τους. Ωστόσο, υπάρχουν πολλά εργαλεία που κατασκευάζουν οι εταιρείες που μπορούν να βελτιώσουν τα αποτελέσματα των προσπαθειών αναζήτησης. Το SERP Scanner είναι ένα τέτοιο εργαλείο. Θεωρείται ως ένα από τα καλύτερα εργαλεία SEO εκεί έξω καθώς διαθέτει οκτώ διαφορετικά εργαλεία που σας επιτρέπουν να κάνετε έρευνα σχετικά με τις λέξεις -κλειδιά που χρησιμοποιούν οι άνθρωποι για να αναζητήσουν ένα συγκεκριμένο προϊόν ή υπηρεσία που προσφέρετε. Στη συνέχεια, το εργαλείο χρησιμοποιεί τα δεδομένα που συλλέγονται για την παράδοση μιας λίστας backlinks και ιστότοπων που κατατάσσονται για αυτές τις λέξεις -κλειδιά. Αυτό είναι αρκετά χρήσιμο, καθώς σας επιτρέπει να παρακολουθείτε και να παρακολουθείτε τους ανταγωνιστές σας και να μάθετε ποιες λέξεις -κλειδιά χρησιμοποιούν για να αποκτήσουν οργανική επισκεψιμότητα και να μετατρέψουν τους πελάτες σε πελάτες.

8) SEO Spyglass

Το SEO Spyglass είναι νούμερο ένα εργαλείο SEO για πολλούς λόγους: Προσφέρει φιλικά προς το χρήστη εργαλεία SEO, χρησιμοποιεί προηγμένη τεχνητή νοημοσύνη και προσφέρει αναλύσεις σχετικά με την απόδοση. Όλα τα εργαλεία του είναι εύκολο στη ρύθμιση, στη χρήση και στην κοινή χρήση με άλλα άτομα, συμπεριλαμβανομένων των συναδέλφων στην ομάδα σας. Επιτρέπει στους χρήστες να αναθεωρήσουν και να αναλύσουν τους ιστότοπους και τα ιστολόγιά τους και να παρουσιάσουν αυτές τις πληροφορίες με τη μορφή γραφημάτων και γραφημάτων, βοηθώντας τους να κατανοήσουν την απόδοση των ιστοτόπων τους όσον αφορά την επισκεψιμότητα και τα έσοδα. Είναι ένα εύχρηστο και προσιτό εργαλείο SEO που βοηθά τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων να διεξάγουν έρευνα για λέξεις-κλειδιά, να βελτιώνουν τις οργανικές βαθμολογίες, να δημιουργούν backlinks υψηλής ποιότητας και να έχουν ορατότητα μέσω ανταγωνιστικής ανάλυσης.

Με τα εργαλεία SEO στη λίστα μας, μπορείτε να παρακολουθείτε τις βαθμολογίες Google, να πραγματοποιείτε έρευνα λέξεων -κλειδιών και να βελτιστοποιείτε τον σχεδιασμό ιστοσελίδων σας χωρίς να χρειάζεται να παρακολουθείτε αυστηρά ένα χρονόμετρο. Αυτό συμβαίνει επειδή τα εργαλεία της λίστας μας θα σας δώσουν την απαραίτητη καθοδήγηση με τέτοιο τρόπο ώστε να μην χρειάζεται να ανησυχείτε για αυτό όταν πρόκειται για τη δουλειά σας. Και ακόμη και αν δεν χρειάζεστε βοήθεια για την εργασία σας SEO, η πρόσβαση σε ένα εργαλείο SEO θα σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε πολύ χρόνο και να εστιάσετε σε άλλες δραστηριότητες στις οποίες θα μπορούσατε να επικεντρωθείτε, όπως η αύξηση της πελατειακής σας βάσης.

Πηγή:https://mind-laboratory.com/

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Τα δέκα πιο δυνατά ποτά στον κόσμο, για «γερά ποτήρια» (ΦΩΤΟΣ)

Πότε θα ανακάμψει ο ιατρικός τουρισμός

Taste and Hospitality

Ξενοδοχεία – Αυτός είναι ο λόγος που δεν έχουν δωμάτια με τον αριθμό 420

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!