Πρόσωπα Φιλοξενία

Δημήτρης Χρίστου: Ένα κλικ αρκεί για να δεις πώς ο μικρόκοσμος…είναι απεριόριστος

Είναι ένα παιδί που με ένα κλικ «κλειδώνει» στιγμές…εικόνες και πρόσωπα. Επάγγελμα: Φωτογράφος. Πολλοί έχουμε την εντύπωση πως πρόκειται για μια «εύκολη υπόθεση» αλλά τα πράγματα δεν είναι καθόλου έτσι.  Η τέχνη της φωτογραφίας είναι ταλέντο. Είναι και η τεχνική που αποκτάται στην πορεία, που αλλάζει και εξελίσσεται σύμφωνα με την εποχή και την ψυχολογία του κάθε φωτογράφου αλλά και της τεχνολογίας που χρησιμοποιεί. Η συμμετοχή του φωτογράφου την στιγμή της φωτογραφικής σύλληψης είναι μοιάζει με γέννηση…

Η ζωή είναι όμορφη μέσα από τα μάτια του Δημήτρη Χρίστου (απλή σύμπτωση η συνωνυμία). Αιχμαλωτίζει εκείνες τις στιγμές, που συντελούνται σε εκείνο το συγκεκριμένο κλάσμα του δευτερολέπτου, για να αποτυπώσει τη μαγεία της φύσης, του κόσμου. Όλη η ομορφιά της ζωής μέσα από τον φακό. Μαγικές φωτογραφίες, μοναδικά στιγμιότυπα, απαθανατισμένα από το φωτογράφο.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Λιμανάκι Αγία Νάπα

«Ξεκίνησα πριν από δεκαπέντε χρόνια φωτογραφίζοντας τοπία. Λίγο αργότερα άρχισα να ασχολούμαι με πορτραίτα. Αφουγκράζομαι τα δρώντα πρόσωπα, μπαίνω στη θέση τους, κι οι φωτογραφίες μου αποτυπώνουν την αλήθεια τους», λέει χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Εκκλησία στο Φράγμα του Κούρρη

 Η αλήθεια είναι ότι κάπως έτσι άρχισε η διαδικτυακή μας γνωριμία…Να χαζεύω τις φωτογραφίες του να «ταξιδεύω» μέσα από αυτές. Με είχε «τρελάνει» αυτή η τελειομανία σε κάθε μια από αυτές. Ένα σχόλιο του για μια δική μου φωτογραφία, με κάνει να αντιληφθώ την δική του φιλοσοφία και ομολογώ ότι οι συμβουλές που μου έδωσε ήταν πολύ χρήσιμες.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Άγιος Σωζόμενος
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Φάρος της Πάφου

«Η φύση είναι δίπλα σου κι είναι μαγική, περιμένει να την εξερευνήσεις. Ο μικρόκοσμος είναι απεριόριστος, κάθε μέρα ανακαλύπτεις καινούρια πράγματα. Η ομορφιά βρίσκεται παντού τριγύρω, αν έχεις μάτια να την δεις. Οι συνεργασίες μου είναι κυρίως με άτομα από όλο τον κόσμο», συμπληρώνει.

Το πάθος…

«Το μεγαλύτερο μου πάθος είναι οι landscape and seascpape φωτογραφίσεις όπου ασχολούμαι τα τελευταία χρόνια.Με ρωτάς για την Κύπρο και τοπία της και τι είναι αυτό που αποθανατίζω. Μα τι άλλο από ένα ηλιοβασίλεμα με τόσα χρόνια να ξεπηδούν από την φύση;  

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Μόλος Λεμεσού
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Αργάκα

To όνειρο του να ταξιδέψει στην Ιαπωνία και την Νέα Ζηλανδία. Ο Δημήτρης θα ταξιδέψει με τα εφόδια ψυχής και την φωτογραφική του μηχανή και κάτι μου λέει ότι αυτό το παιδί με τόση αγάπη που έχει γύρω από την τέχνη της φωτογράφισης θα πάει πολύ μπροστά.

Όσον αφορά τα άλμπουμ των φωτογραφιών του αποτελούν για μένα ένα παζλ από ιστορίες που θα μπορούσα άνετα να φτιάξω εικόνες και ιστορίες γύρω από αυτές.

Όλα συνδέονται κι όλα είναι ένα, φτιαγμένα από το ίδιο υλικό, αυτό της αγάπης…

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

 Αποκλειστικό

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Ξενοδόχοι-«Βγάζουμε τα μάτια μας μόνοι μας»

Taste and Hospitality

Grace Hotel το καλύτερο ξενοδοχείο στην Ελλάδα στα Travel + Leisure World’s Best Awards 2022

Taste and Hospitality

Το μουσείο της πέννας στη Λευκωσία

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!