Νέα Νεα της Αγορας

Πνιγόταν από κόκαλο ψαριού…του ευχήθηκαν «Καλή ανάρρωση» και τον «έδιωξαν» από το Γ.Ν. Λευκωσίας (ΦΩΤΟΣ)

Αν ένα κόκαλο από ψάρι σας κάτσει στον λαιμό, μπορεί να αποτελέσει τη διαφορά μεταξύ ζωής και θανάτου από πνιγμό! Το κόκαλο από ψάρι είναι συνήθως αρκετά λεπτό, δεν θα διέλθει εύκολα τον οισοφάγο και μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό καθώς και πρήξιμο στην περιοχή. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο απαιτείται άμεση προσοχή αν σας κάτσει κόκαλο από ψάρι στον λαιμό.

Αυτό το γνώριζε καλά ο συμπατριώτης μας Μιχάλης Συμεωνίδης ο οποίος το βράδυ του Σαββάτου μπήκε στις πρώτες βοήθειες του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας και μετά από μια ώρα τον «υποδέχθηκαν» στον χώρο ασθενών όπου περίμενε για άλλο ένα μισάωρο. Με μεγάλη του έκπληξη του είπαν ότι δεν έχει κάτι το σοβαρό και ο ίδιος επέμενε να τον δει Ωτορινολαρυγγολόγος. Τον ειδοποιήσαν οι επι καθήκοντι ιατροί και αυτός έφτασε μετά από μισή ώρα διαμαρτυρόμενος προς τον ασθενή ότι τον ξύπνησε χωρίς να έχει κάτι το σοβαρό μετά από εξέταση (μάλλον πρόχειρη) και πώς θα περάσει.

Αφού αποδεσμεύτηκε με χαρτί από το Δημόσιο Νοσοκομείο με πόνους και ενοχλήσεις αφόρητους επισκέφτηκε τη Δευτέρα ιδιωτική κλινική και προς μεγάλη του έκπληξη ο γιατρός του είπε ότι: «πρώτη φορά είδε τόσο μεγάλο κόκαλο ψαριού σε λαιμό τόσες μέρες και πως χρήζει επέμβασης, αν δεν καταφέρουν να το βγάλουν με φαρμακευτική αγωγή».

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Η περιπέτεια του Μιχάλη κράτησε για μέρες και ο ίδιος προτίθεται να κινηθεί με επιστολές παραπόνου στο αρμόδιο τμήμα του δημόσιου νοσηλευτηρίου.

Δείτε τις σχετικές φωτό:

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

 Τα άτομα με τραυματισμό αυτού του είδους ίσως αναφέρουν την ύπαρξη ενός ξένου σώματος στον λαιμό και πόνο κατά την κατάποση. Στις σοβαρότερες περιπτώσεις, προκαλούνται αιμορραγία και αναπνευστική δυσχέρεια, αυτό είναι και ένα έκτακτο περιστατικό. Άλλες συχνές επιπλοκές σε άτομα με ξένα σώματα που έχουν κολλήσει στον λαιμό είναι:

  • Αιμορραγία
  • Φλεγμονή και αιματώματα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

ΦΩΤΟ:Αρχείου

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Αρνείται ανάμειξη ο 67χρονος…και πέφτει σε αντιφάσεις – Θα ληφθούν 200 καταθέσεις

Taste and Hospitality

Virgin Australia: Kαταρρέει η πρώτη μεγάλη αεροπορική εταιρεία

Taste and Hospitality

Επέκταση κατά δύο έτη στις άδειες παράκτιας αλιείας θέλει η Επιτρ. Γεωργίας

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!