Εκδηλώσεις Εκδηλώσεις/Σεμινάρια

Αγία Νάπα: 70 πιλότοι Paramotor από όλο τον κόσμο για αγώνες με ανεμόπτερα

Στην Αγία Νάπα άρχισαν από την Πέμπτη (6/10) και ολοκληρώνονται την Τρίτη 12 Οκτωβρίου, οι αγώνες Open Paramotor με ανεμόπτερα. Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου αναφέρεται ότι «η επιλογή της Αγίας Νάπας για διεξαγωγή των συγκεκριμένων αγώνων έγινε εφικτή μετά από συνάντηση που είχε ο Αντιδήμαρχος Αγίας Νάπας Αντώνης Χρίστου με τον πρωταθλητή του Paramotor Bruno Vezzoli».

Προστίθεται ότι «στους αγώνες λαμβάνουν μέρος 70 πιλότοι από όλο τον κόσμο, οι οποίοι πέρα από τους αγώνες θα συμμετάσχουν με νυκτερινές πτήσεις κατά τη διάρκεια του 16ου Μεσαιωνικού Φεστιβάλ που θα πραγματοποιηθεί από τις 9 μέχρι τις 16 Οκτωβρίου. Απώτερος στόχος των διοργανωτών είναι όπως οι αγώνες του 2022 διεξαχθούν και πάλι στην Αγία Νάπα με τις συμμετοχές των πιλότων να ξεπερνούν τις 160».

Ο Αντιδήμαρχος Αγίας Νάπας ανέφερε πως «η διεξαγωγή τέτοιου αθλητικού γεγονότος είναι πολύ σημαντική για τον Δήμο αφού εκτός του ότι θα τονώσει την τουριστική περίοδο, θα προβάλει την πόλη μας στο εξωτερικό. Θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε τέτοιες πρωτοβουλίες που έχουν ως στόχο την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου, την αναβάθμιση του τουριστικού μας προϊόντος και την καθιέρωση της Αγίας Νάπας ως χώρου διεξαγωγής μεγάλων αθλητικών γεγονότων».

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Λεμεσός: Πλησιάζει η Γιορτή του κρασιού – Ημερομηνίες & Δρώμενα

Taste and Hospitality

Διαγωνισμός : Cupcakes για τους μικρούς μας φίλους

Taste and Hospitality

Διαγωνισμός: Πώς να κερδίσεις διαμονή για δύο άτομα στο ιστορικό τουριστικό θέρετρο Forest Park

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!