Παρουσίαση Φιλοξενία

Αναγνώριση από τα βραβεία Traveller’s Choice για το WaterWorld Themed Waterpark

Το πολυβραβευμένο υδροπάρκο της Κύπρου και της Ευρώπης, WaterWorld Themed Waterpark στην Αγία Νάπα, για άλλη μια χρονιά έχει ξεχωρίσει από το κοινό, αφού πρόσφατα έχει λάβει αναγνώριση από τα βραβεία Traveller’s Choice. Διαθέτοντας συνολικά 43 διεθνή βραβεία και αναγνωρίσεις, το υδροπάρκο δεσμεύεται να συνεχίσει και τα επόμενα χρόνια να προσφέρει άριστη εξυπηρέτηση και φανταστικές εμπειρίες σε κάθε επίσκεψη.

Πιο συγκεκριμένα, έχει πρόσφατα αναγνωριστεί μεταξύ των καλύτερων προορισμών στον κόσμο σύμφωνα με τις εξαιρετικές κριτικές των ταξιδιωτών φέτος, ενώ ένα από τα βραβεία που έλαβε αφορούσε το μάρκετινγκ, την προώθηση του πάρκου καθώς και τον σχεδιασμό/διαφήμιση και επικοινωνία του.

Για σχεδόν 30 χρόνια, το WaterWorld Themed Waterpark είναι το νούμερο ένα θεματικό υδροπάρκο της Ευρώπης και ένα από τα κορυφαία τουριστικά αξιοθέατα της Κύπρου. Με θέμα την Ελληνική μυθολογία, η οποία συνδέεται με την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά της Κύπρου και της Ελλάδας, το υδροπάρκο καταφέρνει να διαφοροποιείται από τον παγκόσμιο και εγχώριο ανταγωνισμό. Αξίζει να αναφέρουμε ότι τα WAVE POOL PARTIES, με set up, παγκόσμιων προδιαγραφών, έχουν αποτελέσει καθοριστικό ρόλο στην επιτυχία αυτή καθώς έχει λάβει αναγνώριση από την Παγκόσμια Ένωση Υδατοπάρκων, η οποία έχει βραβεύσει το WaterWorld, με το βραβείο «Best In-House Promotion».

water2

Με αυτή την επιτυχία, το Wave Pool Party πρόκειται να επεκταθεί περαιτέρω από την επόμενη σεζόν.

Το πολυβραβευμένο θεματικό πάρκο διαθέτει περισσότερα από 30 εντυπωσιακά παιχνίδια και άλλες υπηρεσίες εστίασης τις οποίες απολαμβάνουν οικογένειες από όλη την Κύπρο και τον υπόλοιπο κόσμο.

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Cyprus Avenue: Η λεωφόρος για την Κύπρο και το τραγούδι του Van Morrison!

Taste and Hospitality

Αρχιτεκτονική διάταξη εστιατορίου

Taste and Hospitality

Η ασύλληπτη ομορφιά της Κρήτης μέσα από το «φακό» του Γ.Τσόκκου (ΦΩΤΟΣ)

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!