Εκδηλώσεις Εκδηλώσεις/Σεμινάρια

Nicosia Pop Up Festival 2021 – Με χορηγό την ΕΤΑΠ Λευκωσίας

Για ακόμα μία χρονιά η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής (ΕΤΑΠ) Περιφέρειας Λευκωσίας είναι χορηγός του Nicosia Pop Up Festival 2021, δείχνοντας έτσι την έμπρακτη υποστήριξή της σε διοργανώσεις που προάγουν τον πολιτισμό της Λευκωσίας.

Tο Nicosia Pop Up Festival διοργανώνεται από τον Δήμο Λευκωσίας σε συνεργασία με το NiMAC [Δημοτικό Κέντρο Τεχνών Λευκωσίας, Συνεργασία: Ίδρυμα Πιερίδη] και θα διεξαχθεί από τις 27 Νοεμβρίου έως τις 31 Δεκεμβρίου 2021.

Οι δράσεις του Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθούν τόσο στο Εμπορικό Κέντρο City Plaza που βρίσκεται στην ανακαινισμένη Λεωφόρου Μακαρίου, όσο και στο Θέατρο Πόλης – ΟΠΑΠ στην παλιά πόλη. 

Κύριος στόχος του φετινού φεστιβάλ, το οποίο έχει διακριθεί ως μια βέλτιστη ευρωπαϊκή πρακτική προβολής και ενίσχυσης των δημιουργικών επιχειρήσεων, ήταν και παραμένει η στήριξη της τοπικής κοινωνίας. Επιπρόσθετα, το φεστιβάλ επιθυμεί να συγκεντρώσει στην πρωτεύουσα ό,τι πιο καινοτόμο, εφευρετικό και δημιουργικό στον τομέα της νεανικής επιχειρηματικότητας, της ψυχαγωγίας, του πολιτισμού και της εκπαίδευσης.


Στο πλαίσιο του φεστιβάλ έχει δημοσιευτεί ανοιχτή πρόσκληση ενδιαφέροντος η οποία περιγράφει την διαδικασία επιλογής των συμμετεχόντων στο φεστιβάλ. Μπορείτε να βρείτε την πρόσκληση εδώ

Παράλληλα υπάρχει και φόρμα συμμετοχής για τους ενδιαφερόμενους εθελοντές την οποία μπορείτε να βρείτε εδώ.

Η ΕΤΑΠ Λευκωσίας θα συνεχίζει να είναι υποστηρικτής εκδηλώσεων και δράσεων με πολιτιστικό ενδιαφέρον, καθώς αυτές μπορούν να διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στην καθιέρωση της Λευκωσίας ως προορισμού πολιτισμού και καλλιτεχνικής δημιουργίας.

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Χριστουγεννιάτικο χωριό στον Αγρό: Ανοικτή πρόσκληση για χρήση περιπτέρων

Taste and Hospitality

Το NAMMOS Limassol υποδέχεται το καλοκαίρι με ένα τριήμερο event-έκπληξη

Taste and Hospitality

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Σας πάμε στην Ολυμπιάδα Χαλκιδικής!

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!