Εκδηλώσεις Εκδηλώσεις/Σεμινάρια

HORECA-Gastronomia Expo: Επαγγελματική Έκθεση για την Επισιτιστική και Τουριστική Βιομηχανία

Ο Σύνδεσμος Αρχιμαγείρων Κύπρο και η ΙΜΗ διοργανώνουν την HORECA-Gastronomia Expo, την μεγαλύτερη επαγγελματική έκθεση για την εστίαση στην Κύπρο, στις 5 – 7 Νοεμβρίου 2021, στην Κρατική Έκθεση Κύπρου, στη Λευκωσία.

Ο Σύνδεσμος Αρχιμαγείρων Κύπρου διοργανώνει την 20η HORECA-Gastronomia Expo 2021, την μεγαλύτερη επαγγελματική Έκθεση για την Επισιτιστική και Τουριστική Βιομηχανία, σε συνεργασία με την ΙΜΗ.

Η HORECA-Gastronomia Expo 2021 είναι η μεγαλύτερη B2B έκθεση προϊόντων και υπηρεσιών που αφορούν στον εξοπλισμό και στην τροφοδοσία επιχειρήσεων, οι οποίες δραστηριοποιούνται στην τουριστική βιομηχανία, καθώς και στον χώρο της μαζικής εστίασης στην Κύπρο. Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί από τις 5 έως τις 7 Νοεμβρίου 2021, στους χώρους της Κρατικής Έκθεσης Λευκωσίας.

Η HORECA-Gastronomia Expo πραγματοποιείται στην Κύπρο από το 1995, κάθε δύο χρόνια, συγκεντρώνοντας επαγγελματίες της ξενοδοχειακής και ευρύτερης τουριστικής βιομηχανίας, όπως και επαγγελματίες από τον επισιτιστικό κλάδο και δη τον τομέα της μαζικής εστίασης.

Σκοπός της έκθεσης είναι να φέρει τους επαγγελματίες των πιο πάνω κλάδων σε άμεση επαφή με εταιρείες οι οποίες καλύπτουν το σύνολο του φάσματος προϊόντων και υπηρεσιών, σχετικών με τον εξοπλισμό και την τροφοδοσία των ξενοδοχειακών μονάδων και των χώρων μαζικής εστίασης. Ταυτόχρονα, στο πλαίσιο της έκθεσης, διοργανώνονται διάφορες συναφείς με το αντικείμενο εκδηλώσεις, όπως διαγωνισμοί με τη συμμετοχή επαγγελματικών ομάδων μαγείρων, Street Food, «H κουζίνα του χθες και του σήμερα», εκδηλώσεις γευσιγνωσίας κρασιού-wine tasting, κυπριακών παραδοσιακών προϊόντων κ.α.

HORECA: To κορυφαίο trade show της χρονιάς | Reporter Cyprus | Advertorial

Oι εκθέτες έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα προϊόντα της εταιρείας τους και τις καινοτόμες λύσεις που προσφέρουν, προβάλλοντας τη δουλειά τους σε ένα ευρύ κοινό του ενδιαφέροντός τους. Οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν με τη σειρά τους την ευκαιρία να δουν από κοντά την μεγαλύτερη παρουσίαση τροφίμων, ποτών, εξοπλισμών και μηχανημάτων για εστιατόρια, ξενοδοχεία, καφετέριες και, γενικότερα, για όλους τους χώρους μαζικής εστίασης και τουρισμού.

Η έκθεση θα είναι ανοιχτή και για το ευρύ κοινό, δίνοντας την ευκαιρία σε όλους όσους έχουν σχέση με την ποιοτική κουζίνα και το καλό φαγητό να έρθουν σε άμεση επαφή με τους επαγγελματίες Chef, μέλη του Σ.Α.Κ. και να γνωρίσουν από κοντά τους ανθρώπους, οι οποίοι διατηρούν το όνομα της χώραs μας υψηλά στους γαστρονομικούς δείκτες.

Ένα τριήμερο αφιερωμένο στους επαγγελματίες του χώρου και όχι μόνο.

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Οκτώβριος: Μήνας πρόληψης κατά του καρκίνου του μαστού

Taste and Hospitality

Έρχεται το Living Color Festival «Tribe Edition»

Taste and Hospitality

Σήμερα το Ammos Makenzy Beach υποδέχεται το Bob Marley Festival

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!