Διεθνή Νέα Νεα της Αγορας

Η πιο τσιγκούνα εκατομμυριούχος του κόσμου τρώει… γατοτροφές

Και εδώ, κυρίες και κύριοι, έχουμε μια από εκείνες τις περιπτώσεις που η μαμά σας θα έλεγε «εμ, έτσι γίνονται τα λεφτά, όχι σαν κι εσένα που πας και τα ξοδεύεις».

Η Aimee Elizabeth είναι μακράν η πιο τσιγκούνα εκατομμυριούχος του κόσμου. Παρ’ όλο που η περιουσία της εκτιμάται στα 4,5 εκατομμύρια ευρώ, εκείνη ζει αυστηρά με 820€ τον μήνα, ούτε ευρώ παραπάνω.

Πώς το καταφέρνει αυτό; Τρώγοντας γατοτροφή για να μην ξεφύγουν τα έξοδά της, για παράδειγμα. Επίσης, ανάβει τον θερμοσίφωνα για ακριβώς 22 λεπτά κάθε πρωί, πριν κάνει μπάνιο. Γελάς τώρα εσύ, αλλά η πάμπλουτη 50χρονη από το Λας Βέγκας έχει να σε ενημερώσει πως μόνο από το κόλπο με τον θερμοσίφωνα, βάζει στην άκρη 65€ τον μήνα.

Cheapskate millionaire Aimee Elizabeth buys nothing new and eats cat food  to save money - Page 9 of 10 - newsoholic

Και αν αυτό σκέφτεσαι να το υιοθετήσεις, οι υπόλοιπες ιδέες της δεν είναι τόσο καλές. Χρησιμοποιεί, ας πούμε, μόνο ένα σφουγγάρι για τα πιάτα, μέχρι αυτό να σαπίσει, και έχει μόνο ένα μαχαίρι, το οποίο δεν πλένει, για να μη χαλάει νερό.

Η ίδια λέει πως δεν αγοράζει ποτέ τίποτα καινούριο, και έτσι καταφέρνει να αποταμιεύει 165.000€ τον χρόνο. Το σπίτι στο οποίο μένει της το άφησε μετά το διαζύγιο ο πρώην άντρας της, επειδή ήξερε ότι εκείνη προκειμένου να γλιτώσει λεφτά θα μετακόμιζε σε καμιά τρώγλη. Μάλιστα, εκείνος εξακολουθεί να της καθαρίζει το σπίτι δωρεάν, για να την βοηθά να βάλει στην άκρη τα χρήματα που θέλει.

Σίγουρα, πάντως, το χειρότερο όλων είναι ότι η Έμι τρέφεται συχνά με γατοτροφή –λέει μάλιστα πως κερνά και τους καλεσμένους της αν τύχει. «Ξέρω ότι οι άνθρωποι ενοχλούνται αλλά δε με νοιάζει. Αν δεν καταλαβαίνετε ότι εξοικονομώ χρήματα, δεν ξέρω πώς να σας το εξηγήσω» δηλώνει η ίδια.

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Στα κέντρα διασκέδασης μόνο εμβολιασμένοι

Taste and Hospitality

«Superfood»: Έρευνα αποκαλύπτει σε ποια συστατικά στέφονται οι καταναλωτές

Taste and Hospitality

Τουρισμός Ιουνίου: Μείωση εσόδων της τάξης του 98,1%

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!