Εκδηλώσεις Εκδηλώσεις/Σεμινάρια

ΕΤΑΠ και ξενοδόχοι στην τουριστική έκθεση WTM Λονδίνου

Η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου και αριθμός ξενοδόχων  μετά από αποχή 2 ετών βρίσκονται αυτές τις μέρες στο Λονδίνο και λαμβάνουν μέρος σε μια από τις σημαντικότερες και μεγαλύτερες διεθνής τουριστικές εκθέσεις της Ευρώπης, την World Travel Market (WTM).

Η έκθεση διαρκεί 3 μέρες  από την 1-3 Νοεμβρίου 2021 και η Επαρχία Πάφου συμμετέχει φέτος σε διαμορφωμένο εκθεσιακό χώρο μέσα στο περίπτερο του Υφυπουργείου Τουρισμού το οποίο έχει παραχωρηθεί από το Υφυπουργείο στην ΕΤΑΠ δωρεάν .

Το περίπτερο της Τουριστικής Πάφου στελεχώνεται  από συγκεκριμένο συνεργάτη ενώ υπάρχει διαθέσιμο για διανομή έντυπο και ηλεκτρονικό προωθητικό υλικό του προορισμού.

Δυστυχώς, όπως προβλεπόταν, η κίνηση τόσο από εμπορικούς επισκέπτες όσο και πιθανούς ταξιδιώτες είναι υποτονική όμως δεν παύει οι προσπάθειες να συνεχίζονται τόσο από τους ξενοδόχους όσο και από άλλους εμπλεκόμενους στην βιομηχανία.

Η Αγγλική αγορά συνεχίζει να είναι η πρώτη σε προτεραιότητα τουριστική αγορά για την Πάφο γι’ αυτό τόσο οι φορείς  του τουρισμού όσο και οι επιχειρηματίες  αποδίδουν μεγάλη σημασία και ενδιαφέρον.  Όπως διαφαίνεται εάν η επιδημιολογική κατάσταση ομαλοποιηθεί το 2022 μπορεί να αποτελέσει χρονιά ανάκτησης πολύ σημαντικού χαμένου εδάφους από τις επιδόσεις του 2019.   

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Εργαστήρι μαγειρικής με τον Vegan Chef Νίκο Γαϊτάνο

Taste and Hospitality

Παραλίμνι: «Σουβλάκι αγάπης» με τον Υπ.Υγείας σε ρόλο «αρχιμάγειρα»

Taste and Hospitality

Ο Όμιλος Οινοφίλων Κύπρου μας πάει βραδινή βόλτα…

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!