Νέα Νεα της Αγορας

Φ. Φαίδωνος: Τα αμάξια «πάνε» και για ποτό – «Mε θεωρούσαν παράλογο, όταν τα έλεγα» (ΦΩΤΟ)

Θέμα ασφάλειας είναι ξεκάθαρα η μη τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων στα πεζοδρόμια αφού πολλοί είναι οι θαμώνες των café και εστιατορίων που χρησιμοποιούν τους κοινόχρηστους χώρους για  πάρκινγκ.

Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται λόγος για  έκκληση προς τους δημότες να μετακινήσουν άμεσα από πεζοδρόμια και πλατείες, όλα τα αντικείμενα για τα οποία δεν έχει εξασφαλιστεί σχετική άδεια, όπως  πινακίδες, καρέκλες, τραπεζάκια και άλλα.

Στην Πάφο σε γνωστή λεωφόρο που βρίσκονται χώροι εστίασης πολλοί οδηγοί εξακολουθούν να κάνουν κυριολεκτικά κατάληψη από παρκαρισμένα αυτοκίνητα, τόσο στον δρόμο όσο και στο πεζοδρόμιο, δυσκολεύοντας αρκετές φορές την πρόσβαση για μεγάλα οχήματα, όπως για παράδειγμα πυροσβεστικά οχήματα και ασθενοφόρα, καθώς επίσης και για αναπήρους ή και παιδικά καρότσια.

Το πρόβλημα με τα παράνομα παρκαρισμένα αυτοκίνητα στην πόλη δείχνει να γιγαντώνεται όσο αυξάνονται οι πεζοδρομήσεις και οι ποδηλατόδρομοι. Θα πρέπει οι Δήμοι να μεριμνήσουν για νέους χώρους στάθμευσης, αν  οι υπάρχοντες δεν επαρκούν.

Μπορεί να είναι εικόνα εξωτερικοί χώροι
31/10/21 – Πάφος

Σε ανάρτηση του ο Δήμαρχος Πάφου αναφέρει:

«Αν ήταν Παρασκευή ή Σάββατο θα θρηνούσαμε θύματα απόψε.  Πολλές φορές  ως Δήμαρχος έλεγα στους ιδιοκτήτες ότι δεν μπορούν να βάζουν τραπεζάκια και κόσμο να κάθεται σε αυτό το σημείο κάποιοι με θεωρούσαν παράλογο και κάποιοι μου έκαναν και κριτική.  «Άσε το κόσμο να δουλέψει Δήμαρχε», μου έλεγαν.  Τώρα θα κάνουν τους ανήξερους. Σε θέματα ασφάλειας κανένας συμβιβασμός».

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Ποια είναι τα πιο παχυντικά φαγητά στο γιορτινό χριστουγεννιάτικο τραπέζι;

Taste and Hospitality

Δάλι: Κλείνει οριστικά το Magic Day Fun Park

Ιndependent: O πιο «καυτός» τουριστικός προορισμός – Αναφορά και στα κατεχόμενα

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!