Νέα Νεα της Αγορας

Μας πάνε Μάλτα με €4.99 μέχρι την Πρωτοχρονιά!

Σε έναν πολύ δημοφιλή προορισμό σε ταξιδεύει η χαμηλού κόστους αεροπορική εταιρεία Ryanair.  Συγκεκριμένα, για τους μήνες Νοέμβριο και Δεκέμβριο και με τιμές που αρχίζουν από μόλις €4.99 (για μονές διαδρομές) σε ταξιδεύει από το αεροδρόμιο Πάφου για την παραμυθένια Μάλτα.

Βυθισμένη στη μεσογειακή ακτή σχεδόν όλο το χρόνο και γεμάτη από την κληρονομιά των αρχαίων πολιτισμών, τα άγρια ​​Μαλτέζικα νησιά (Μάλτα, Gozo και Comino) απευθύνονται σε όλους τους τύπους ταξιδιωτών. Εκείνοι που αγαπούν τον πολιτισμό και την ιστορία θα πρέπει να επιλέξουν ως βάση τους την κομψή πρωτεύουσα της Βαλέτας, όπου θαυμάζουν τα μπαρόκ παλάτια, οι υπέροχες εκκλησίες και τα συναρπαστικά μουσεία. Για τους επισκέπτες που αναζητούν παλιά ατμόσφαιρα και ποιμενική γοητεία, μερικές νύχτες στη Mdina θα χαρούν, με τη μαγεία μιας μεσαιωνικής, τοίρι από την κορυφή ενός λόφου που είναι εντελώς άθικτη από τη νεωτερικότητα και περιβάλλεται από τη γραφική ύπαιθρο της Μάλτας.

Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις: Όλοι οι ναύλοι εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα. Κάντε κράτηση έως τις 21 Νοεμβρίου 2021. Ταξιδέψτε από 1 Νοεμβρίου 2021 έως 31 Δεκεμβρίου 2021. 

Η Μάλτα «πληρώνει» τους τουρίστες που θα την επισκεφθούν το καλοκαίρι | LiFO

Κάνε κράτηση εδώ.

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

«Εγχειρίδιο» τα νέα μέτρα για γάμους: Τι ισχυεί απο το μπουφέ…στις τουαλέτες!

Ανοίγει σύντομα το Antasia Beach Club

Taste and Hospitality

Νεκρός τουρίστας εντοπίστηκε στο Blue Lagoon

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!