Νέα Νεα της Αγορας

Σφήνωσαν φορτηγά στο νέο δρόμο Λεμεσού: Δεν χωράνε να περάσουν

Σύμφωνα με ανάρτηση που έγινε στο διαδίκτυο, ο νέος δρόμος της οδού Δημοκρατίας στη Λεμεσό αντί να εξυπηρετεί τα οχήματα, προκαλεί κυκλοφοριακό πρόβλημα κυρίως με μεγάλα φορτηγά, καθώς δεν υπάρχει σήμανση που να απαγορεύει την διέλευση τους ή το στένεμα του δρόμου.

Όπως φαίνεται σε βίντεο, φορτηγό προσπάθησε να στρίψει και αντί αυτού σφήνωσε για αρκετή ώρα μέχρι να καταφέρει ο οδηγός να μπει και πάλι στο δρόμο.

Ελπίζουμε ο Δήμος Λεμεσού να αντιληφθεί σύντομα το πρόβλημα για αποφευχθούν άλλες τέτοιες περιπτώσεις αλλά και τυχόν ατυχήματα.

«Ο νέος δρόμος της Οδού Δημοκρατίας στη Λεμεσό. Πραγματικά διερωτάσαι εάν οι σχεδιαστές του έργου, έχουν αντίληψη για το τι κάνουν…και εαν έχουν αντίληψη του χώρου…φτιάχτηκε δρόμος με μεγάλο ποδήλατο δρόμο στη μέση…έως εδώ καλά…έλα όμως που δεν χωρά μεγάλα οχήματα να στρίβουν; Ας μπουν στον κόπο τουλάχιστον να βάλουν απαγορευτικές πινακίδες για μεγάλα οχήματα.

Προχθές σφήνωσε ένα φορτηγό για μισή ώρα, ( εξ’ ανάγκης έκανα τον τροχονόμο για μισή ώρα) άσε τη έγινε; Της εκδιδόμενη γυναίκας το σιδήρου παραπέτασμα Η όπως λέμε στην καθ ‘ομιλούμενη…..( της πο@@ας…το κάγκελο). Άσε που  όταν γίνει μικροατύχημα πάλι κλείνει γιατί δεν χώρα δεύτερο αυτοκίνητο να περάσει (ας το δουν οι αρμόδιοι). Φαίνεται πως μόνο.. έτσι θα μπορούσαν να πάρουν το Κονδύλη…από την ΕΕ», αναφέρει ο Κώστας Ψαρούδης.

/

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

 

Related posts

Έρχεται ένα καθολικό lockdown στην Αττική – Χαμένος ο τουρισμός

Taste and Hospitality

Πάει για ανακαίνιση το ξενοδοχείο Βερεγγάρια

Υποχρεωτικά όλοι με μάσκα στο αεροπλάνο

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!