Εφοδιαστική Αλυσίδα Πρόσωπα

Νέος πρόεδρος του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής Πάφου ο Άγγελος Ονησιφόρου

Σύμφωνα με ανακοίνωση, μετά την εκλογική συνέλευση του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής Πάφου – ΣΙΚΑΠ που πραγματοποιήθηκε στις 2 Νοεμβρίου 2021, σήμερα το ΔΣ ΣΙΚΑΠ καταρτίστηκε σε Σώμα ως ακολούθως:
Πρόεδρος ο Άγγελος Ονησιφόρου, Αναπληρωτής Πρόεδρος – Εκπρόσωπος Πόλις Χρυσοχούς ο Νίκος Ματθαίου, Αντιπρόεδρος – Εκπρόσωπος Πέγειας ο Στέλιος Νικολαΐδης, Γραμματέας ο Γιώργος Σολωμού, Ταμίας – Εκπρόσωπος Τύπου ο Γιώργος Νεοφύτου,  Υπεύθυνη Εκδηλώσεων η Ελένη Χριστοδούλου Χ’’Κωστή.

Ακόμη μέλη οι Πέτρος Πέτρου,  Λένος Σάββα , Σάββας Σταύρου,  και Πέτρος Κεχριώτης Εκτελεστικός Γραμματέας.

Ο νέος πρόεδρος του ΣΙΚΑΠ Άγγελος Ονησιφόρου σε δηλώσεις του με την ανάληψη των νέων καθηκόντων του,  τόνισε ότι θα ξεκινήσουν επαφές με βουλευτές, δημάρχους, αστυνομία και οργανωμένα σύνολα της Πάφου.

Επιπρόσθετα, θα συνομιλήσουν με τους ιδιοκτήτες κέντρων αναψυχής, με σκοπό την καταγραφή και προώθηση των προβλημάτων του κλάδου τα οποία επικεντρώνονται στην έκδοση αδειών, έλλειψη προσωπικού, θέμα εκπομπής μουσικής (ντέσιμπελ), ανεμοθώρακες και σκιάδια κέντρων, τραπεζοκαθίσματα σε εξωτερικούς χώρους κ.α.

Θα είμαστε δίπλα από κάθε ιδιοκτήτη κέντρου της Πάφου για να επιλύσουμε τα προβλήματά του αλλά και να βοηθήσουμε σε ό,τι μας χρειαστεί, ανέφερε ο κ. Ονησιφόρου.

Κατά τη διάρκεια της πρώτης συνεδρίασης του Νέου ΔΣ ΣΙΚΑΠ αποφασίστηκε όπως ο επί  35 χρόνια πρόεδρος ΣΙΚΑΠ Νεόφυτος Θρασυβούλου και σημερινός Πρόεδρος της Παγκύπριας Ομοσπονδίας Συνδέσμων Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής ΟΣΙΚΑ είναι επίτιμος πρόεδρος του συνδέσμου.

ΚΥΠΕ

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Ένας χρόνος SKY express στην Κύπρο

Taste and Hospitality

Από που προέρχονται τα αρώματα του κρασιού;

Taste and Hospitality

Έτσι είναι τα πιο σπάνια και ακριβά φαγητά στον κόσμο

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!