Παρουσίαση Φιλοξενία

Ο πρώτος (γυάλινος) «πύργος» της Λεμεσού που βγήκε στο σφυρί

Ήταν ο πρώτος πύργος που βγήκε στο σφυρί. Η περίοδος υποβολής προσφορών έληξε στις Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου και η Τράπεζα Κύπρου ανακοίνωνε και επίσημα την πώληση του εξαώροφου γυάλινου κτηρίου που βρίσκεται στο παραλιακό μέτωπο της Λεμεσού, απέναντι από το ξενοδοχείο Crown Plaza.

Το ακίνητο είναι κτισμένο 150 Μέτρα ανατολικά από το Debenhams και 500 μέτρα νότια της οδού Γρίβα Διγενή και στεγάζει τα γραφεί της εταιρείας RoboForex.

Βάσει της περιγραφής, το ακίνητο έχει κανονικό σχήμα και επίπεδη επιφάνεια, ενώ στο εσωτερικό του έχει ανεγερθεί επταώροφο εμπορικό κτήριο και αποτελείται από υπόγειο χώρο στάθμευσης, ενιαίο χώρο τύπου υποδοχής στο ισόγειο, εμβαδού 225τ.μ με μεσοπάτωμα εμβαδού 210 τ.μ. περίπου και γραφειακούς χώρους στους υπόλοιπους έξι ορόφους, με συνολικό εμβαδό 1.350 τ.μ. περίπου.

Να σημειωθεί ότι «στη σειρά» βρίσκονται άλλοι 16 πύργοι, 10 με 39 ορόφων υπό ανέγερση, 6 ακόμη αδειοδοτήθηκαν, ενώ για 7 οι ενδιαφερόμενοι τελούν σε αναμονή εξασφάλισης αδειών.  Ήδη έχει πάρει το πράσινο φως για ανέγερση τριών πολυώροφων κτηρίων που θα φθάνουν τα 143 μέτρα ύψος στην ενορία Τσιφλικούδια της Λεμεσού η εταιρεία Melkor Holdings Ltd και θα φέρει την ονομασία Loel High Rise Residential.

Συνολικά το Τμήμα Πολεοδομίας, έδωσε περί τις 85 άδειες ανέγερσης πολυώροφων κτηρίων (πέραν των 10 ορόφων) σε Λεμεσό, Λευκωσία, Πάφο και Λάρνακα.

360 – Cyfield στην Πρωτεύουσα

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Μέσα από τα μάτια των παιδιών τα Λεύκαρα είναι αλλιώς – (ΦΩΤΟΣ)

Σάββας Περδίος: Ένα χρόνο στο «τιμόνι» του τουρισμού – Το μεγάλο στοίχημα

Taste and Hospitality

Με διαμερίσματα και γραφεία επεκτείνεται το The Landmark

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!