Εφοδιαστική Αλυσίδα Πρόσωπα

Χάρης Μιχαήλ: Ο νέος CEO MHV Mediterranean Hospitality Venture

Τον διορισμό του κ. Χάρη Μιχαήλ στη θέση του CEO ανακοίνωσε η εταιρεία MHV Mediterranean Hospitality Venture Limited.  H MHV είναι ο κοινός επενδυτικός βραχίονας των Invel Real Estate, PRODEA Investments και YODA GROUP, που δραστηριοποιείται κυρίως στον τομέα του high end hospitality και στην ανάπτυξη γης.

Το χαρτοφυλάκιο της MHV αποτελείται από πολυτελή ξενοδοχειακά συγκροτήματα και σύγχρονα αναπτυξιακά έργα στην Κύπρο και στην Ελλάδα. Η επενδυτική πολιτική της εταιρείας, που εστιάζει κυρίως στην απόκτηση, ανάπτυξη και εκμετάλλευση υψηλού επιπέδου ξενοδοχειακών μονάδων, επισφραγίστηκε πρόσφατα με την απόκτηση του πολυτελούς Parklane a Luxury Collection Resort and Spa στη Λεμεσό ενώ η MHV ήδη έχει στο χαρτοφυλάκιό της εμβληματικές μονάδες  όπως The Landmark Nicosia, Aphrodite Hills Resort  και Nikki Beach στο Πόρτο Χέλι. Όσον αφορά στον τομέα ανάπτυξης γης, η MHV είναι ιδιοκτήτης έργων όπως το Park Tower στη Λεμεσό, η επικείμενη ανάπτυξη του Landmark Office Tower και Landmark Residential Tower στη Λευκωσία και οι οικιστικές μονάδες στο Aphrodite Hills Resort, ενώ παράλληλα μελετά σημαντικό αριθμό εγχειρημάτων και στους δύο κλάδους κυρίως στην ευρύτερη ανατολική Μεσόγειο.

Σε ανακοίνωση για τη θέση που αναλαμβάνει ο κ. Μιχαήλ, η εταιρεία αναφέρει: “Κατέχουμε πλέον ξεχωριστά έργα τα οποία έχουμε σκοπό να αναδείξουμε ως σημεία αναφοράς όχι μόνο για την Κυπριακή αγορά αλλά και για ολόκληρη την νοτιοανατολική Ευρώπη. Είμαστε βέβαιοι ότι ο κ. Μιχαήλ θα είναι άξιος ηγέτης αυτού το οράματος, καθώς διαθέτει εκτεταμένη εμπειρία στο χώρο, αποδεδειγμένη και μέσα από την εξαιρετική πορεία του στον όμιλό μας, ως επικεφαλής του The Landmark Nicosia και του Parklane a Luxury Collection Resort & Spa, και μια εξαίρετη προσωπικότητα”.

Νέος CEO της MHV Mediterranean Hospitality Venture ο Χάρης Μιχαήλ |  Hellasjournal.com

Ο Χάρης Μιχαήλ, ο οποίος έχει ήδη αναλάβει καθήκοντα, είναι διευθυντικό στέλεχος στον κλάδο του τουρισμού και των επιχειρήσεων, με πολυετή πείρα μέσα από συνεργασίες με κορυφαίους ομίλους όπως η Hilton και η Marriott International.

Πριν αναλάβει τη θέση του CEO της MHV διετέλεσε Διευθύνων Σύμβουλος του ξενοδοχείου Parklane a Luxury Collection Resort and Spa, και του ξενοδοχείου The Landmark Nicosia ενώ προηγούμενως κατείχε υψηλόβαθμες θέσεις σε ξενοδοχεία του ομίλου Hilton.  Παράλληλα υπηρετεί ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου διαφόρων εταιρειών και οργανισμών μεταξύ των οποίων: Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Λευκωσίας, Τhe Cyprus Tourism Development Company Ltd, Parklane Hotels Limited, ΜΗV Lifestyle Limited. Επίσης είναι  μέλος στον Παγκύπριο Σύνδεσμο Ξενοδόχων. Είναι κάτοχος ΜΒΑ στη Διεθνή Διοίκηση Επιχειρήσεων και BSc στη Διοίκηση Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων από το Johnson & Wales University, ΗΠΑ.

Πηγή: Capital.gr

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Unleash the Bubble: Η νέα καμπάνια των Three Cents

Taste and Hospitality

World’s Best Bar 2022: Ανακοινώθηκε το κορυφαίο bar του κόσμου

Taste and Hospitality

Casa Bacardi «Ο καθεδρικός ναός του Ρούμι»

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!