Εφοδιαστική Αλυσίδα Παρουσίαση

9ος αιώνας: Όταν Πέρσης γιατρός ανακάλυψε την αλκοόλη

Η ιστορία της έναρξης του μεθυστικού ποτού εξαφανίζεταιπολύ στο παρελθόν, αλλά μέχρι τώρα δεν είναι γνωστό για ποιοι και πότε έγινε για πρώτη φορά. Το πιο αρχαίο αλκοολικό “νέκταρ”, σύμφωνα με ιστορικά δεδομένα, είναι το κρασί. Η πρώτη πολύ ισχυρή ποτό που περιέχει υψηλό ποσοστό αλκοόλης, εμφανίστηκε τον 9ος αιώνας – ήταν αιθανόλη, που αναπτύχθηκε από τον Πέρση ιατρό al-Razi , ο πρόγονος της βότκας και λικέρ.

Το πικρό ποτό

Οφέλη και βλάβη της χρήσης αλκοόλ

Ζυμωμένα μούρα και χυμοί φρούτων,που μετατράπηκε σε χορτάρι ή κρασί, οι κάτοικοι της αρχαίας Ρώμης, της Αιγύπτου και της Ελλάδας χρησιμοποιούσαν ως φάρμακο για όλες τις ασθένειες. Τα ποτά με υψηλότερο βαθμό χρησιμοποιήθηκαν συχνότερα για εμβάπτιση σε έκσταση, απολύμανση τραυμάτων και ως αναισθητικό.

Πολλές μελέτες το έχουν δείξειη μέτρια πρόσληψη αλκοολούχων ποτών με χαμηλή περιεκτικότητα σε αιθανόλη έχει θετική επίδραση στο σώμα. Η δήλωση αυτή ισχύει μόνο για το κρασί, την μπύρα και τον μηλίτη, που παρασκευάζονται αποκλειστικά χωρίς την προσθήκη συνθετικών υλικών, χρησιμοποιώντας συστατικά φυσικής προέλευσης. Τα οφέλη από τη χρήση τέτοιων ποτών καθορίζονται από την υψηλή περιεκτικότητα σε φλαβονοειδή σε αυτά, τα οποία προάγουν την απέκκριση της χοληστερόλης και ενισχύουν τα τοιχώματα των αιμοφόρων αγγείων.

Ωστόσο, το ισχυρό αλκοόλ δεν μπορεί να καυχηθείβελτίωση της υγείας στα ανθρώπινα όργανα. Promiscuous και συχνή κατανάλωση της βότκας, κονιάκ ή ουίσκι σε μεγάλες ποσότητες προκαλεί σοβαρή ηπατική νόσο, νεφρική, του στομάχου, του εγκεφάλου, αγγειακού και νευρικού συστημάτων. Πνεύματα opredlenii απαιτεί τη συμμόρφωση με τους κανόνες για πόση, αλλιώς ένα άτομο μπορεί να πάρει μια ισχυρή δηλητηρίαση και αφυδάτωση την επομένη της χρήσης του.

Τα καλύτερα οινοπνεύματα: Πώς να επιλέξετε το σωστό

Το καλό αλκοόλ δεν αξίζει πάντα 1000 ρούβλια ανά φιάλη. Συχνά το κόστος δεν σημαίνει ποιότητα, οπότε όταν επιλέγετε κρασί, κονιάκ, αλκοόλ και άλλα προϊόντα κρασιού, πρέπει να εξετάσετε τη σύνθεση του προϊόντος, τη διάρκεια ζωής και το εμπορικό σήμα του κατασκευαστή.

Everclear

Everclear Price List: Find The Perfect Bottle Of Grain Alcohol (2020 Guide)

Το ισχυρότερο ποτό στον κόσμο. Περιέχει αιθανόλη 75% έως 95%, η οποία αντιστοιχεί σε 151 και 190 μοίρες. Χρησιμοποιείται αποκλειστικά για την παρασκευή κοκτέιλ, λόγω της υψηλής αντοχής.

Αψέντι

Από δεξιά είναι ένα από τα αλκοολούχαποτά που χρησιμοποιούνται μόνα τους ή σε κοκτέιλ. Γνωστή για υψηλή περιεκτικότητα σε αιθανόλη, η δύναμή της είναι από 55 έως 85 μοίρες, το πιο κοινό αψέντι είναι ένα φρούριο 70 βαθμών. Το ποτό απαγορεύεται σε ορισμένες χώρες, έχει ποικιλίες με πρόσθετα κάνναβης. Είναι φτιαγμένο με εφαρμογή αψιθιάς, thuja, γλυκάνισου, αϊρα, μάραθο, χαμομήλι, μαϊντανό, αγγέλικα, γλυκόριζα και κόλιανδρο. Το δηλητηριώδες εκχύλισμα από πικρή αψιθιά και thuja, που περιέχεται στο αψέντι, σύμφωνα με τους θρύλους του ποτού, μπορεί να προκαλέσει ψευδαισθήσεις

Τα καλύτερα πνεύματα

Baccardi 151o

Το εύφλεκτο ισχυρότερο ποτό που χρησιμοποιείται σε φλερτ κοκτέιλ. Η περιεκτικότητα σε αιθανόλη είναι 75,5%, η αντοχή είναι 151o. Η πιο συνηθισμένη χρήση αυτού του ποτού στο κοκτέιλ B52.

“Armageddon”

Μπύρα, η οποία είναι η πιο “έντονη” σε ολόκληρο τον κόσμο. Οι σκωτσέζοι ζυθοποιοί, μέσω μιας ειδικής μεθόδου ζύμωσης, δημιούργησαν ένα ποτό που δεν είναι κατώτερο από τη βότκα, το ουίσκι και το κονιάκ. Η περιεκτικότητα σε αλκοόλ σε μια φιάλη αυτής της μπύρας είναι 65%.

Γκράππα

Θεωρείται ότι είναι το κρασί με το υψηλότερο περιεχόμενοαιθανόλη – 60%. Παράγεται από τον πολτό των σταφυλιών. Το όνομα του ποτού οφείλεται στον τόπο παραγωγής του – στη μικρή ιταλική πόλη Bassano del Grappa, που βρίσκεται κοντά στο όρος Grappa.Ισχυρά σπιτικά ποτά

Τζιν

Ένα παγκοσμίου φήμης αλκοολούχο ποτό, που χρησιμοποιείται κυρίως σε συνδυασμό με τονωτικό. Περιέχει αλκοόλη 55%. Ένα κοκτέιλ μαζί του είναι πολύ δημοφιλές.

Ουίσκι

Έχει στη σύνθεσή του 43% αιθανόλη, παρασκευάζεται από ζυμομύκητες, διάφορα δημητριακά και νερό, φυλάσσεται σε ειδικά βαρέλια. Θεωρείται ένα ποτό από αληθινούς κύριους.Ισχυρό αλκοόλ

Tequila

Μεξικάνικο ποτό, παρόμοιο με το ρωσικότης βότκας. Το φρούριο – 43%, είναι φτιαγμένο από αγάβα, κυρίως με το χέρι. Υπάρχουν 2 τύποι τεκίλα: λευκό και σκοτεινό. Με λεμόνι χρησιμοποιούσε μόνο ελαφρύ, απεριόριστο ποτό.

Το πιο δυνατό ποτό

Κονιάκ

Ένα ποτό που έχει ισχύ 42%. Γνωστή για την τόνωση της καρδιάς. Παράγεται σε πολλές χώρες.

Βότκα

Είναι πραγματικά ένα ρωσικό ποτό, σύμφωνα με τον κόσμο. Η βότκα έχει ένα φρούριο στο 40%, στη βάση της, πολλοί κάνουν ισχυρά σπιτικά ποτά – βάμματα σε βότανα, μούρα, φρούτα, καρύδια. Ορισμένοι επιχειρηματίες της χώρας χρησιμοποιούν βότκα για να δημιουργήσουν ένα σπιτικό κονιάκ.Ισχυρό αλκοόλ

Λικέρ

Γλυκό και αρωματικό ποτό. Σε μια ξεχωριστή μορφή χρησιμοποιείται σπάνια, επειδή έχει πολύ ζαχαρή γεύση, που χρησιμοποιείται κυρίως σε κοκτέιλ. Θεωρείται ως το ασθενέστερο αλκοολούχο ποτό μεταξύ ισχυρών αλκοολών. Η περιεκτικότητα σε αλκοόλη στο υγρό είναι 35%.

7 κανόνες στη γιορτή: Πώς να μειώσουν τις αρνητικές επιπτώσεις της ισχυρής αλκοόλης

1. Μην βιαστείτε. Ισχυρό ποτό πρέπει να λαμβάνεται αργά – οι ειδικοί συμβουλεύουν μέσα σε μια ώρα να πίνουν όχι περισσότερο από 50 γραμμάρια κονιάκ, βότκα, ή ένα ποτήρι κρασί.

2. Πριν από κάθε γιορτή ή πάρτυ να τρώνε σφιχτά – τα τρόφιμα με υψηλή περιεκτικότητα σε θερμίδες μειώνουν σημαντικά το ρυθμό απορρόφησης αλκοόλ στο αίμα και ελαχιστοποιούν τις συνέπειες της πρόσληψης.

3. Μετά από κάθε μεθυσμένο κρασί (ποτήρι) πρέπει να πιείτε ένα ποτήρι καθαρισμένο νερό.

4. Είναι καλύτερο να προσθέσετε πάγο στο πιο δυνατό ποτό, ώστε να γίνει λιγότερο συγκεντρωμένος, ο βαθμός του θα μειωθεί.

5. Κατά τη στιγμή της κατανάλωσης αλκοόλ δεν πρέπει να καπνίζουν, όπως περιέχονται στον καπνό του τσιγάρου επιδεινώνει ακεταλδεΰδη αιθανόλη δηλητηρίαση οργανισμού που είναι μια απόλυση.

6. Δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσετε το αλκοόλ ως αντικαταθλιπτικό – η επίδρασή του ενισχύει μόνο την κατάσταση της κατάθλιψης.

7. Υπάρχει μια άποψη ότι ένα ισχυρό ποτό έχει θερμότητα, αλλά αυτό απέχει πολύ από την περίπτωση. Μέσα στο σώμα, το αλκοόλ προκαλεί την απελευθέρωση θερμότητας, προκαλώντας έτσι θερμότητα, αλλά η εσωτερική θερμοκρασία του σώματος μειώνεται. Αξίζει να θυμηθούμε ότι τα αλκοολούχα ποτά ψύχονται, επομένως η χρήση τους κατά τη διάρκεια της κρύας εποχής για τη θέρμανση δεν συνιστάται.

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Η σαμπάνια της Louis Vuitton και του ράπερ Jay-Z στην Κύπρο

Taste and Hospitality

Η Pernod Ricard εξαγοράζει τo The Whisky Exchange

Taste and Hospitality

Αυτό είναι το καλύτερο τυρί του κόσμου, σύμφωνα με τους κριτές

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!