Επιχειρηματικά Νεα της Αγορας

Ξανά Πρόεδρος ο Γιώργος Γεωργίου της Παγκύπριας Συντεχνίας Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας

Στο διοικητικό συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Συντεχνιών Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας (ATCEUC) επανεξελέγη για πέμπτη συνεχόμενη φορά ο πρόεδρος της Παγκύπριας Συντεχνίας Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας (ΠΑΣΕΕΚ) Γιώργος Γεωργίου.

Η εκλογή διεξήχθη σήμερα στην 57η γενική συνέλευση της ATCEUC στη Μάλαγα και είναι ιδιαίτερα σημαντική για την Κύπρο τόσο για πολιτικούς λόγους που σχετίζονται με το FIR Λευκωσίας, όσο και γιατί η χώρα μας ενισχύει την απευθείας πρόσβαση σε θέματα αερομεταφορών στην Ευρωπαϊκή Ένωση, όπου η ATCEUC είναι αναγνωρισμένος κοινωνικός εταίρος εκπροσωπώντας 14,000 ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας από 30 ευρωπαϊκές χώρες.

Με τον τρόπο αυτό η ΠΑΣΕΕΚ συμμετέχει στην επεξεργασία της νομοθεσίας που προωθούν η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και η Υπηρεσία Ασφάλειας της Αεροπορίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης (EASA) για θέματα ελέγχου εναέριας κυκλοφορίας που έχουν μακροχρόνιες συνέπειες στα κράτη μέλη, σε τεχνικό και σε πολιτικό επίπεδο.

Ο Γιώργος Γεωργίου κατέχει τη θέση του μέλους του διοικητικού συμβουλίου της ATCEUC από τον Οκτώβριο 2012, έχοντας διατελέσει Πρώτος Αντιπρόεδρος για τέσσερα χρόνια, μεταξύ 2014-2018.

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Δεν θα κάνουν διακοπές 4 στους 10 Γερμανούς

Taste and Hospitality

Ψάρι για τον Πούτιν, μπέργκερ για τον Τραμπ: Crash test στις διατροφικές συνήθειες 4 ηγετών

Ο MR.Ζανέττος ιδρύει το Επισιτιστικό Ινστιτούτο Κύπρου “Αρχέστρατος”

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!