Εφοδιαστική Αλυσίδα Πρόσωπα

Ο Κύπριος που γέμισε τη Φιλανδία με Κυπριακά και ελληνικά προϊοντα!

Ο Κύπριος με καταγωγή από την Λάρνακα Λευτέρης Γαβριηλίδης διακρίνοντας την αγάπη των Φινλανδών για τη μεσογειακή διατροφή αποφάσισε να συστήσει μία εταιρεία για να προμηθεύει τις μεγάλες υπεραγορές και τα εστιατόρια της χώρας με ελλαδικά και κυπριακά προϊόντα.  Σήμερα η εταιρεία του με την επωνυμία Gavrielides Foods Filos θεωρείται  πρωτοπόρος στην προμήθεια μεσογειακών προϊόντων στην Φινλανδία έχοντας το μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς.

Η επιχειρηματική του δραστηριότητα αρχίζει το 1986 και μέχρι σήμερα εφοδιάζει τις υπεραγορές με χαλλούμι, φέτα, σάλτσες και ελαιόλαδα με τις επωνυμίες Filos και Royal. Στην γκάμα των προϊόντων που προσφέρουν βρίσκονται κυπριακές και ελλαδικές μπύρες, κρασιά και γιαούρτια, ενώ συνεργάζεται με γνωστές εταιρείες της Κύπρου και της Ελλάδος όπως ΚΕΟ, Δωδώνη, Μπουτάρης, Kanaki, ΜΕΒΓΑΛ και Mythos.

Σήμερα αποτελεί στη Φιλανδία ένα από τις πιο πετυχημένες προσωπικότητες της χώρας αφού θεωρείται και είναι πρωτοπόρος στην προμήθεια μεσογειακών προϊόντων στην Φινλανδία έχοντας το μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς.

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Grappa: Το ελιξίριο των Ιταλών

Taste and Hospitality

Παγκύπρια έρευνα ετοιμότητας της Εφοδιαστικής Αλυσίδας για COVID-19

Προετοιμασία της επιχείρησής σας για απογραφή στο τέλος του οικονομικού έτους

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!