Διεθνή Νέα Νεα της Αγορας

Emirates: Προσφορές πρόσβασης σε αξιοθέατα του Ντουμπάι

Η Emirates, η μεγαλύτερη διεθνής αεροπορική εταιρεία στον κόσμο και Premier Partner της Expo 2020 Dubai, παρουσίασε τρεις μοναδικές προσφορές για ταξιδιώτες που επισκέπτονται το Ντουμπάι αυτή τη χειμερινή σεζόν. Συμμετέχοντας σε μια σειρά από άλλες προσφορές προστιθέμενης αξίας για διακοπές στο Ντουμπάι κατά τη διάρκεια της Expo 2020, η Emirates ανυπομονεί να εξασφαλίσει μια αξέχαστη εμπειρία σε όσους επιλέξουν να επισκεφθούν έναν από τους πιο αγαπημένους προορισμούς στον κόσμο.

Είτε ταξιδεύουν στο Ντουμπάι για πρώτη φορά είτε το επισκέπτονται ξανά, οι επιβάτες της Emirates μπορούν να απολαύσουν τρεις ολοκαίνουριες προσφορές δωρεάν πρόσβασης σε μερικά από τα πιο αγαπημένα και γνωστά αξιοθέατα του Ντουμπάι: 

•    Το εμβληματικό Burj Khalifa At The Top: Οι επισκέπτες μπορούν να δουν το Ντουμπάι από την κορυφή του ψηλότερου κτηρίου στον κόσμο και να απολαύσουν την πανοραμική θέα ολόκληρης της πόλης από τις εκπληκτικές παραλίες της μέχρι την εμβληματική μαρίνα του Ντουμπάι, που αποτελούν περίπου τις μισές εκδρομές που κλείνουν όσοι επισκέπτονται τα ΗΑΕ . Αυτό το δωρεάν εισιτήριο παρατείνεται επίσης για είσοδο από τις 30 Νοεμβρίου 2021 έως τις 31 Μαρτίου 2022.

•    The Dubai Fountains Boardwalk Experience: Μια ολοκαίνουργια πλωτή πλατφόρμα που βρίσκεται στο εκπληκτικό σιντριβάνι του Ντουμπάι, το The Boardwalk επιτρέπει στους επισκέπτες να έρθουν πιο κοντά στα περίφημα νερά, τη μουσική και τα φωτεινά θεάματα του Burj Khalifa.

•    The Views Observatory στο Emaar Sky View Hotel: Ένας ουρανοξύστης με θέα για τολμηρούς και τσουλήθρα με γυάλινο πάτο, για να κοιτάξει κανείς απέναντι στον ορίζοντα της πόλης του Ντουμπάι σε αυτό το αξιοθέατο που ανεβάζει την αδρεναλίνη.
Για να επωφεληθούν από αυτήν τη μοναδική προσφορά, οι επιβάτες της Emirates πρέπει να κάνουν κράτηση για τις πτήσεις τους εδώ. Η ειδική προσφορά ισχύει για ταξιδιώτες που κάνουν κράτηση για ταξίδι με επιστροφή στο Ντουμπάι σε οποιαδήποτε θέση καμπίνας μεταξύ 30 Νοεμβρίου και 20 Δεκεμβρίου 2021 για ταξίδια από τις 30 Νοεμβρίου 2021 έως τις 31 Μαρτίου 2022.** Η προσφορά είναι επίσης διαθέσιμη μέσω ταξιδιωτικών πρακτόρων που συμμετέχουν και επιλεγμένα καταστήματα της Emirates.

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Οι Εκπρόσωποι των Κύπριων οινοποιών και το χτύπημα από την Πανδημία

Πού πήγε ο ΠτΔ με την άρση των μέτρων και ποιον συνάντησε (ΦΩΤΟΣ)

1400 εταιρίες στην Κύπρο “θύματα” της Πανδημίας

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!