Εφοδιαστική Αλυσίδα Πρόσωπα

Ο σεφ που θα ηγηθεί των χώρων εστίασης του City of Dreams Mediterranean

Η Melco Cyprus ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον διακεκριμένο σεφ Jose Diaz, ο οποίος αναλαμβάνει ως Executive Chef των εστιατορίων του City of Dreams Mediterranean.

Διαθέτοντας εκτενή πείρα στην παγκόσμια βιομηχανία της εστίασης, ο κ. Diaz θα ηγηθεί των πολυτελών εστιατορίων του πολυθεματικού θερέτρου, θέτοντας υπό την εποπτεία του τη γαστρονομική εμπειρία των επισκεπτών του City of Dreams Mediterranean, με στόχο την παροχή κορυφαίων γευστικών απολαύσεων, σύμφωνα με τα διεθνούς εμβέλειας πρότυπα της Melco.

Απόφοιτος του «Le Cordon Bleu», μίας εκ των παλαιότερων και διασημότερων μαγειρικών σχολών στον κόσμο, ο σεφ Diaz διακρίθηκε με το βραβείο του Καλύτερου Νέου Σεφ της Χρονιάς, στην Ισπανία, το 2006. Διαθέτει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στη βιομηχανία της εστίασης, έχοντας εργαστεί στην Αμερική, την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή, την Ασία και την Κίνα.

Επιπρόσθετα, εργάστηκε σε βραβευμένα με αστέρια Michelin εστιατόρια, όπως το El Bulli και το Alain Ducasse, ενώ κατείχε διάφορες διευθυντικές θέσεις στον τομέα της εστίασης, σε ξενοδοχειακούς κολοσσούς όπως τα Intercontinental Hotels, Marriot International, Conrad Hotels, St Regis Hotels και Capella Hotels & Resorts.

Ο Executive Chef του City of Dreams Mediterraneanκ. Jose Diaz, δήλωσε: «Η ένταξή μου στην ομάδα του City of Dreams Mediterranean αποτελεί τιμή για εμένα. Το πολυθεματικό θέρετρο είναι ένα φιλόδοξο έργο, αφού πρόκειται για μια ανάπτυξη η οποία έχει στόχο να μεταμορφώσει τους κλάδους του τουρισμού και της φιλοξενίας στην Κύπρο, εισάγοντας παράλληλα, καινοτόμες γαστρονομικές προτάσεις στο νησί. Είμαι έτοιμος να αναλάβω αυτή την πρόκληση και να προσφέρω εξαιρετικές, πρωτότυπες και αξέχαστες γευστικές εμπειρίες στους επισκέπτες μας».

Ο Γενικός Διευθυντής του City of Dreams Mediterranean και των Cyprus Casinos “C2”, κ. Grant Johnson, δήλωσε: «Είναι με ιδιαίτερη χαρά που καλωσορίζουμε τον σεφ Diaz στο City of Dreams Mediterranean. Η συνεργασία μας είναι ενδεικτική της προσήλωσης της Melco Cyprus για παροχή υψηλού επιπέδου γαστρονομικών εμπειριών. Στόχος μας είναι η Melco να αποτελεί επιλογή των καλύτερων και πιο ταλαντούχων επαγγελματιών της βιομηχανίας. Γι’ αυτό και τους καλούμε να ενταχθούν στην ομάδα μας και να εξελίξουν την καριέρα τους μαζί μας».

Παραμένοντας προσηλωμένη να γίνει ένας από τους μεγαλύτερους εργοδότες στην Κύπρο, η Melco Cyprus παρέχει πολυάριθμες ευκαιρίες εργοδότησης. Με παγκόσμια φιλοσοφία της το ‘hire on attitude, image and potential and we train on skills’, η Εταιρεία επικεντρώνεται στην παροχή ποιοτικών θέσεων εργασίας και εξειδικευμένων προγραμμάτων κατάρτισης, ενθαρρύνοντας την ανάπτυξη των δεξιοτήτων του προσωπικού της και διανοίγοντας προοπτικές στην παγκόσμια βιομηχανία ψυχαγωγίας, προσφέροντας ταυτόχρονα ανταγωνιστικά πακέτα αμοιβών και ωφελημάτων.

Exterior2

Σήμερα, η Melco Cyprus εργοδοτεί πέραν των 700 ατόμων, η πλειοψηφία των οποίων είναι Κύπριοι πολίτες. Ο αριθμός αναμένεται να αυξηθεί σε 2.500 τους επόμενους μήνες, ενώ εκτιμάται πως η κατασκευαστική φάση του City of Dreams Mediterranean θα δημιουργήσει γύρω στις 4.000 θέσεις εργασίας.

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Λήγουν τα ποτά ή απλώς ξεθυμαίνουν;

Taste and Hospitality

Conservas Ortiz: Σεβασμός στην παράδοση από το 1891

Taste and Hospitality

Οι ετικέτες του Οινοποιείου Μέναργος

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!